Özdilek
Fahri Örengül
Fahri Örengül

Kimse sahip çıkmasın ,% 48,6 benim,iş işten geçmeden beni bir gör be …..!

Bir rivayete göre ;

9 Mayıs 2017 Saat: 15:34

Yolunuzu yaptım,elektriğinizi getirdim,okulunuzu getirdim,suyunuzu getirdim,çok çalıştım,beni yeniden seçin…..!

Kasabalı artık uyanmıştır.Vekil konuşurken kalabalıktan bir vatandaş fırlar “Bre utanmaz….! Bunların hapsini biz yaptık,bir şey yapmadan şimdi hepsine  sahip çıkıyorsun.Bu başını okşadığın çocuk benim oğlan,şimdi buna da ben yaptım diyerek namusuma tevessül edeceksin,bari namusumu kurtarayım “ diyerek çocuğunu milletvekilinin elinden alır.

Hikaye bize ne kadar uyuyor,değil mi ?.Referandumda hayır oyları çok yükseldi,belki de çoğunluğu yakaladı .Ne var ki resmi sonuç % 48.6.bunu böyle onaylayan YSK ayrı bir tartışma konusu.Birileri amacına ulaştı,kendi işini yapıyor.Ne var ki ;yükselen hayır oylarına yukarıdaki milletvekili hikayesi gibi herkes ayrı ağızdan sahip çıkmaya,kavga etmeye  başladı.

Oysa ki % 48.6 hayır benim.Pekiyi ben kimim ?

Ben bu işin liderliğini yapmaya çalışarak,olayın partiler üstü olduğunu anlatmayı belki de ilk defa becerebilen bütün C.H.P.lilerim.

Aslanlar gibi tüm engellemelere rağmen bir vatan sevdası ile çalışan Meral Akşener ve arkadaşlarıyım,

Bana radikal dinci dediler ama ben vatan sevdası için yanıp tutuşan ,demokrasiden yana tavır koyan saadet partisiyim.

Ben yeniden umut olmayı hedefleyen çağdaş dünyadan yana Demokrat partiyim.

Ben bağımsız çalışan demokrasi hareketiyim.

Ben Aydınlar ocağıyım.

Ben AKP ye karşı yada daha önce AKP ye oy vermiş,esasında bana ulaşmayan hayırcı siyasi partilere uzak olama rağmen ,demokrasi ve cumhuriyet için Anayasa değişikliğine hayır diyebilen vatan sevdalısıyım.

Ben laik,demokratik hukuk devletinden yana,aydınlanmacı,tam demokrasiden yana,Atatürkçü,Cumhuriyet sevdalısıyım.

Ben ayrılığa karşı çıkan,faşizmi reddeden bu ülkeyi kendi ülkesi bilen,tam demokrasi için çalışan kürt vatandaşıyım.Benim ben…!

Sağcı-solcu demeden,doğulu batılı demeden,kürdü,türkü ,sünnisi alevisi demeden kuva-i milli anlayışı ile çalışan ,emperyalizme karşı ilk kurtuluş savaşı veren Anadolu insanı  vatan sevdalısıyım.

Bana bir bak,beni bir anla artık ,benim ben…..! Hala  anlayamadığın,örgütleyemediğin,önüme düşmediğin Türk vatandaşıyım ben……! .

 

% 48.6 benim diyeceğine ,artık silkelen,toparlan,aynada kendine bir bak,kendini ve tüm kadrolarını yenile ,iş birliği yap,% 51.4 de aslında benim gibi düşünüyor,biliyor musun ? Aslında onları toparlayabilirsin,48.6 yı çoğaltabilirsin,bunun hesabını yap.Ben siyasilere rağmen demokrasiye sahip çıkmaya çalışan vatan sevdalısıyım,Benim ben,ben………!

 Atatürk cumhuriyetinin yetiştirdiği,özgürlük benim karakterimdir diyen,demokrasiden ,insan haklarından ,adaletten ,laik,demokratik hukuk devletinden yana,emperyalizme hala direnebilen  Türk vatandaşıyım.% 51.4 ü de dönüştürecek olan benim.

Kavgayı bırak da toparlan,beni örgütle,bana kapılarını aç,kendini aş,KAVGAYI BIRAK işini yap.

Yoksa oğlumu okşamana izin vermem ha bilesin.İş işten geçiyor …….! 09.05.2017

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Yazıya 1 yorum yapılmıştır
Turgay Gezer 12.04.2016 00:55
Aydınlatıcı bilgiler ve paylaşım için teşekkürler.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Fatma Kaplan Hürriyet rüştünü ispatladı25 Ocak 2024 Saat: 10:33
Siyasi partiler demokrasinin vazgeçilmez temel unsurlarıdır.
Gençlerin hayalleri siyasetçilerin hedefi olmalıdır7 Mayıs 2023 Saat: 21:38
Makalenin başlığı Millet İttifakı’nın Kocaeli’de yaptığı mitingde sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun söylediği bir cümleden esinlenerek oluşturuldu.
KILIÇDAROĞLU tabuları yıkarak geliyor30 Nisan 2023 Saat: 00:06
7 Kasım 2022 tarihli bu köşedeki makalenin başlığı “Kılıçdaroğlu tarih yazıyor” şeklindeydi. Kılıçdaroğlu tarih yazmaya devam ederken toplumda ayrışmaya neden olan tabuları da yıkıyor.
Kılıçdaroğlu suç mu işliyor?20 Şubat 2022 Saat: 21:05
Öncelikle şunu kabul etmek lazım ki 21. yüzyılda artık elektrik bir ticari mal değil, kamusal ve toplumsal bir hizmet sunumudur.
CHP Hala Neden Kocaeli’nin Kalesi Değil12 Ocak 2022 Saat: 07:32
Bu başlık bana ait değil ,CHP Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun pazar günü yapılan Kocaeli il danışma toplantısına sinevizyonla verdiği mesajdan alınma Mesaj
Tüm Yazıları
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat