Özdilek
Fikret Gökmen
Fikret Gökmen

Çarpıtılan gerçekler

Yandaş medyada yazan bazı köşe yazarlarının sosyal medyaya yansıyan yazılarını okuyunca gerçeklerin çarpıtılmasının hangi seviyeye geldiğini üzülerek görüyorum.

22 Mayıs 2023 Saat: 10:28

   Diyorlar ki; Kemal Kılıçdaroğlu Amerikancı bir lider. Seçilirse Amerika ülkede istediği gibi hareket edebilecek. Oysa Recep Tayyip Erdoğan kazanması halinde ABD ye tavır koyacaktır. O nedenle bu konu bir beka sorunudur denilmektedir.

    Pes doğrusu, gerçeler bu kadar çarptırılabilir mi? 50 yaşın altındakiler bilemeyebilir tabii hiç araştırma yapmamışsa. Ama biraz araştırma yapmışsa gerçeği bilmemesi mümkün değil. Eminim ki bu yazıları yazanlar ve sosyal medyada paylaşanların gerçeği bildiklerinden kuşkum yok. Buna rağmen nasıl yazıp paylaşıyorlar gerçekten anlamak mümkün değil.

  Ankara'da üniversite öğrencisiydim. Yurtta bazı arkadaşlar arasında bir telaş vardı. Sebebini anladığımızda arkadaşların bir kısmının Amerikan altıncı filosunun İstanbul’a geleceğini bu durumun protesto edilmesi adına İstanbul’a gideceklerini öğrendik. Ben gidemedim, belki onlar kadar cesur değildim. Deniz gezmiş ve arkadaşlarını organize ettiği bu protesto gösterileri gerçekleştirildi. Amerikan askerleri denize atıldı. Ama ne yazık ki 2 genç arkadaşımızın hayatı pahasına bu işler oldu.

  Peki bu gençler Amerika’yı böylesine protesto ederken, bugün gerçekleri çarpıtanların anlayışında olanlar ne yapıyordu ? Protestocu gençlere saldırıyor ve Amerikan altıncı filosunu kıble yapıp namaz kılıyorlardı.

   Bütün bu tarihi gerçekler apaçık ortadayken ve Kemal Kılıçdaroğlu’nun da bu gençler düşüncesinde biri olduğu bilinirken böylesi bir suçlama nasıl yapılabilir? Veya böylesi bir duruma inanabilir mi? Ne yazık ki bu gerçekleri bilenlerin çarpıtmasını gerçek sanıp inananlar da birazcık araştırma yapsalar, tüm çıplaklığıyla gerçekleri görebileceklerdir. Kardeşim birazcık araştırma yap. Herkesin yazdığına da gerçek sanıp inanma. Düşün;

  ---ortadoğu ‘da Amerika adına eş başkanlık görevi yapan Kemal Kılıçdaroğlu mu?

  --Amerikalı papaz için asla ABD’ye İade etmeyeceğim dedikten kısa bir süre sonra ABD başkanının  “aptal olma” deyip mal varlığı ima edilince hemen papazı serbest bırakan Kemal bey mi?

    Bakınız sol düşünceyle yoğrulmuş olan hiç kimse Amerikancı olamaz. Çünkü onlar bilir ki, dünyadaki bütün bu olumsuzlukların ana nedeni Amerika Birleşik Devletleridir.

    Bilinmelidir ki, bu vatana en iyi hizmet edenler, görevini namuslu ve dürüst yapanlardır. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Yazıya Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Yazıyı Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız

Yazarın Diğer Yazıları

Tek Yol Taksim Meydanı mı?5 Mayıs 2024 Saat: 21:05
Dünya üretim ve paylaşım konusunda, avcılıktan başlayarak bugünkü üretim ilişkilerine gelene kadar birçok evrelerden geçti.
Yanlış hedef29 Nisan 2024 Saat: 10:32
Almanya'da katıldığı bir söyleşiden dönen CAN BABA ya (Can Yücel) “Almanya’yı nasıl buldun?” Diye sorarlar.
Yanlış hedef29 Nisan 2024 Saat: 10:30
Almanya'da katıldığı bir söyleşiden dönen CAN BABA ya (Can Yücel) “Almanya’yı nasıl buldun?” Diye sorarlar.
Borç halkın, fayda mültecilerin21 Nisan 2024 Saat: 11:17
Pandemi dönemi tüm dünya için zor bir dönemdi.
Vergi ve delik cep14 Nisan 2024 Saat: 13:10
Maliye Bakanlığı vergi kanunları ile ilgili köklü değişiklikler yapma hazırlığı içinde.
Tüm Yazıları
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat