Siyaset

Zafer Mutlu hız kesmiyor

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu seçim çalışmalarına ve ilçedeki ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

8 Mart 2019 Saat: 13:30
Zafer Mutlu hız kesmiyor
Zafer Mutlu hız kesmiyor

Zafer Mutlu hız kesmiyor

Ak Parti’nin kalesi olarak gördüğü Başiskele’de belediye başkanlığına aday olan ve ilçe halkından büyük bir ilgi gören Zafer Mutlu sahaya çıktığı andan itibaren dikkatleri üzerine topladı. Mutlu seçimlerin favori adaylarından birisi olarak görülüyor.

 

SİYASİ TECRÜBESİ İLE DİKKAT ÇEKTİ

Saadet Partisi Başiskele Belediye Başkan Adayı Zafer Mutlu hem ilçede geniş bir aile çevresine sahip olması hem de temiz, dürüst kişiliği ile dikkatleri üzerine çekiyor. Seçim sürecindeki söylemleri ve çalışması ile takdir gören Mutlu Milli Görüş hareketinin ilimizdeki aktif isimlerinden birisi. Siyasi tecrübesi sayesinde dikkatleri üzerine çeken Mutlu’nun meclis üyesi listesi de ilçede takdirle karşılanmıştı.

 

ÖZEL OKULLARI ZİYARET ETTİ

Başkan Adayı Zafer Mutlu, dün gün boyu ilçede ziyaretlerde bulundu. İlk olarak Yedi İklim Koleji’ni ziyaret eden Mutlu, Yönetim Kurulu Başkanı Necmi Şahin ile ilçedeki eğitim durumuyla alakalı istişarelerde bulundu. Karşılıklı fikir alışverişinin ardından Mutlu, yerel seçimlerde destek istedi. Ardından ziyaretlerine devam eden Mutlu, Doğa Koleji ziyaretinde bulundu. Öğleden sonraki programında ise hasta ve umre ziyafetlerinde bulunan Mutlu'ya meclis üyesi adayları da eşlik etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat