Özdilek

Siyaset

YILMAZ, “TARIM OLMAZSA, ŞEHİR BİTER”

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, şehir ile köy arasında adeta mekik dokuyor. Seçimleri kazanacağına inana ve asılan Yakup Yılmaz’ın bir ayağı şehirde ve bir ayağı da köylerde. Yılmaz, hafta sonunu köylerde geçirdi.

27 Ocak 2014 Saat: 09:31
YILMAZ, “TARIM OLMAZSA, ŞEHİR BİTER”
YILMAZ, “TARIM OLMAZSA, ŞEHİR BİTER”

Gebze’nin Cumaköy , Ovacık, Kadılı ve Mudarlı köylerine  giden ve büyük bir kısmı tarafından yakından tanınan  Yılmaz, köy halkından seçimlerde kendisine destek vermelerini istedi. Yılmaz’a eşi Ayfer Yılmaz, İlçe yönetim kurulu üyesi Serdar Tüze ile Belediye Meclis üyesi aday adayı Naim Ababay ile partililer de eşlik etti.

 

Belediye yönetimine geldiklerinde, şehirde ne varsa köyde de aynı hizmetlerin ve imkanların olacağını anlatan Yılmaz, “Ayıca, köy ve tarım olmazsa şehirde yaşam biter. İthal ürün ile ülkemiz bir yere varamaz.  Bu yüzden tarım ve meyveciliğin, köylünün desteklenmesi, korunup kollanması gerekir. Oysa, köylünün mazot, gübre,  tohum ve diğer girdilerden dolayı hükümetten hükümetten şikayetleri çok. Yerel yönetimler gerekli desteği sağlamıyor. Yanlış değil ama sadece fırın yapmakla köylü kalkınamaz”dedi.

 

Her görüştüğü köylüye, öner,, şikayet ve yapılmasını istediği hizmetleri de soran Yılmaz, en büyük projelerinin  köylüleri dinlemekten çıkan projeler  olacağını söyledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat