Özdilek

Siyaset

YILMAZ, İSTASYON’DAN DESTEK İSTEDİ

CHP Gebze belediye Başkan Adayı Yakup yılmaz, seçim çalışmalarını iddialı bir şekilde ve aralıksız olarak sürdürüyor.

7 Şubat 2014 Saat: 23:06
YILMAZ, İSTASYON’DAN DESTEK İSTEDİ
YILMAZ, İSTASYON’DAN DESTEK İSTEDİ

Her gün bir yada birkaç mahallede, dönüşümlü olarak belediye meclis üyesi aday adayları ve parti üyeleriyle birlikte ziyaretler yapıp, destek istiyor.

Yılmaz dün de eşi Aysel Yılmaz, eski belediye başkanı Mehmet Emin Akın, Belediye Meclis üyeleri Abdullah Yılmazel ve  Musa Haydaroğlu, eski ilçe başkanlarından Özkan Koçak ve gençlik kollarından Savaş Gayretli ile birlikte İstasyon Mahallesi’nde esnaf ziyaretleri yaptılar.

İstasyon’da inşaatlarda çalışan işçiler, fırın, taksi durağı, market demeden esnafları tek tek ziyaret eden CHP adayı Yılmaz, Gebze’nin değişime ve dönüşüme ihtiyacı olduğunu, bunun için kendilerine bir fırsat verilmesini istedi. Esnaflar ve sokaktaki vatandaşlar tarafından ilgi ile karşılanan Yılmaz, çeşitli sorulara da yanıt verirken, “vatandaşların değişim isteğini görüyorum. Bu seçimleri alacağız. Şeffaf, üretken, proje odaklı, insanlar arasında ayrım yapmayan, sorun değil çözüm üreten bir model uygulayacağız. 20 yıldır yaşanan kısır döngüyü kıracağız.”dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat