Özdilek

Siyaset

YILMAZ: “GEBZE SADECE ÜRETİLEN DEĞİL, TÜKETİLEN YER DE OLMALI”

CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz, yerel seçimlere oldukça asılıyor.

6 Şubat 2014 Saat: 21:53
YILMAZ: “GEBZE SADECE ÜRETİLEN DEĞİL, TÜKETİLEN YER DE OLMALI”
YILMAZ: “GEBZE SADECE ÜRETİLEN DEĞİL, TÜKETİLEN YER DE OLMALI”

İlçe başkanı Sedat Tatar ile birlikte uyum içersinde, Seçim Koordinasyon Merkezi’nin programları doğrultusunda seçim çalışmalarını yürüten Yılmaz, mahallerden çıkmıyor. Yılmaz geceleri ise toplantılar için evden eve koşuyor.

Yılmaz, Güzeller ve İnönü mahallelerinde esnaf ziyaretleri yaptı. Esnaflar tarafından sıcak bir şekilde karşılanan Yılmaz, “20 yıldır Gebze’nin gelebileceği yer bu kadar. Sanayi kenti Gebze, pekala bir dünya kenti olabilir. Çünkü, bırakalım ülkeyi sanayi bakımından Avrupa ve Dünyada hatırı sayılır bir yeri var. Ancak, kentin bu konumundan sahiplenilme ve yararlanma oranı çok düşük. Çünkü, Gebze sadece atıkların atıldığı, topraklarının kullanıldığı, üretimin yapıldığı bir yer olarak görülüyor. Üretiliyor, tüketilmiyor, çalışılıyor ama ikamet edilmiyor. Alınıyor ama verilmiyor. İşte buna son vereceğiz.”dedi.

Kendi yönetimleri ile Gebze’nin, toplumun her kesiminin ve esnaflarının kazanacağını ifade eden Yılmaz, herkesten destek istedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat