YENİ Parti İzmit Kurucu İlçe Başkanı Av. A. Merih Kuruçelik, Yahya Kaptan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle sakinlerinin görüş ve beklentilerini dinledi


Haber: Atilla YÜCEAK
Kuruçelik’ten dayanışma mesajı!
YENİ Parti İzmit Kurucu İlçe Başkanı Av. A. Merih Kuruçelik, Yahya Kaptan Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya gelerek mahalle sakinlerinin görüş ve beklentilerini dinledi. Yakın zamanda Yahya Kaptan’da halkla gerçekleştirilecek Büyük Buluşma öncesinde mahalle sakinleriyle bir araya gelen Kuruçelik, verdiği mesajlarla dayanışmanın ve halkla birlikte siyaset yapmanın önemine dikkat çekti.
Mahallede vatandaşlarla sıcak ve samimi sohbetler gerçekleştiren Kuruçelik, yurttaşların gündeme, yaşadıkları sorunlara ve beklentilerine ilişkin düşüncelerini dinledi. Vatandaşların sözünü doğrudan dinlemenin, siyasetin gerçek kaynağının toplum olduğunu ortaya koyduğunu belirten Kuruçelik, YENİ Parti’nin çalışmalarını halktan kopmadan, mahalle mahalle ve sokak sokak sürdüreceğini ifade etti.
“Büyük buluşmanın gücü halkın dayanışmasından gelecek!”
Yahya Kaptan’da gerçekleştirilecek Büyük Buluşma öncesinde mahalle sakinleriyle yapılan görüşmelerin büyük önem taşıdığını belirten Kuruçelik, asıl gücün halkın ortak iradesinden ve dayanışmasından geldiğini vurguladı.
Başkan Kuruçelik, siyasetin yalnızca seçim dönemlerinde hatırlanan bir faaliyet olmadığını, halkın yaşamına dokunan, sorunlarını dinleyen ve çözüm arayan sürekli bir çalışma anlayışı gerektirdiğini ifade etti.
YENİ Parti olarak kapı kapı, mahalle mahalle yurttaşlarla buluşmaya devam edeceklerini belirten Kuruçelik, “Halkın olduğu yerde olacağız, halkın sesini dinleyeceğiz ve ortak aklı birlikte büyüteceğiz” anlayışını öne çıkardı.
“Sahadan kopmadan, halkla birlikte!”
Genel Başkan Özgür Özel’in sürekli sahada vatandaşlarla buluşarak yürüttüğü çalışmalara da dikkat çeken Kuruçelik, aynı anlayışı İzmit’in mahallelerinde büyütmekte kararlı olduklarını belirtti.
Kuruçelik, YENİ Parti’nin çalışmalarını yalnızca parti binalarında değil, yaşamın tam ortasında, vatandaşların arasında sürdüreceğini ifade ederek, dayanışmayı büyütmek ve ortak çalışmaları güçlendirmek için mahalle ziyaretlerinin devam edeceğini söyledi.
Yahya Kaptan’daki buluşmada diğer mahallelerde vatandaşların taleplerini dinleyen Kuruçelik, önümüzdeki dönemde İzmit’in farklı mahallelerinde de sürekli halkla buluşmalar gerçekleştireceklerini belirtti.
Büyük Buluşma öncesinde Yahya Kaptan’da bir vatandaşın sorusu üzerine: "Mazot olmuş 100 TL, gençler haklarını alamıyor, emekliler geçinemiyor sefalet içinde;
Halkın sesini dinleyen, dayanışmayı büyüten ve ortak geleceği birlikte kurmayı hedefleyen bir siyaset anlayışını yeniden oluşturacaklarını" söyledi…
YENİ Parti İzmit örgütü, çalışmalarını mahalle mahalle sürdürürken, Yahya Kaptan’da gerçekleştirilecek Büyük Buluşmanın da vatandaşların yoğun katılımıyla önemli bir dayanışma buluşmasına dönüşmesi hedefleniyor.
Dinleyelim mi!
https://youtu.be/OG0iDNndqaY?si=LrYMyThqeb_8YA3A