Özdilek

Siyaset

Üzülmez, Kartepe’de kolları sıvadı

AK Parti Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Üzülmez, Kartepe Belediyesi meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları ile bir araya geldi.

24 Ocak 2014 Saat: 21:23
Üzülmez, Kartepe’de kolları sıvadı
Üzülmez, Kartepe’de kolları sıvadı

Programa AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz ve Belediye Başkan adayı Hüseyin Üzülmez'in yanı sıra, Ak Parti Kocaeli Il yönetim kurulu üyelerinden Orhan Arıkan, Ak Parti Kartepe Kadın Kolları Başkanı Sevim Balaban, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) Başkanı Muharrem Top, AK Parti Kartepe Belediye Meclis üyeleri ve meclis üyesi aday adayları katıldı.

KANDAZ’DAN TEŞKİLATA TEŞEKKÜR

Toplantının açılış konuşmasını AK Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz gerçekleştirdi. Belediye Başkanlığı aday adaylığı süreci boyunca bir takım yanlış söylentilerin dillendirildiğini ifade eden Kandaz, "Kartepe'nin sıkıntılara düşeceğini, tartışmaların yaşanacağını bekleyenler ve ellerini ovuşturan güruhların beklentilerini boşa çıkarttığımız için teşkilatımızın her kademesinde görev yapan Kartepe'li hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Bu seçim sadece yerel bir seçim değildir. Mesele Kartepe'de Belediye Başkanımızı seçmek olmadığını unutmamamız gerekiyor" dedi.

Konuşmasına mevcut belediye başkanı Şükrü Karabalık'a teşekkür ederek devam eden Ak Parti Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, "2 dönem partimize hizmet eden, derdimizle dertlenen belediye başkanımız Şükrü Karabalık'a, Ak belediyecilik örneğini Kartepe'de çalışmalarıyla gösterdiği içim tüm teşkilat mensubu arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum. Hizmetleri asla unutulmayacaktır. Bugün gelinen noktada ilçe yöneticilerimizle, kadın ve gençlik kollarımızla, mahalle başkanlarımızla kısacası tüm teşkilat mensuplarımızla tek vücut halindeyiz. Ak Belediyecilik anlayışıyla yükselen çıtayı Kartepe'de Belediye Başkan adayımız Hüseyin Üzülmez ile daha da yukarıya çekecek kadroyu belirleyeceğiz. Tüm Meclis üyesi aday adayı arkadaşlarımdan beklentim seçim sürecinin Türkiye'nin kaderine etki edecek, ufkunu şekillendirecek, yarınlarına yön verecek bir seçim olduğunu unutmadan çalışmalarına yön vermeleridir. Ben biliyorum ki, Üzülmez emin ellerde" diye konuştu.

Aday adaylığı sürecinde Teşkilat mensuplarının her aday adayına olduğu gibi kendisinede objektif yaklaştıklarını belirten ve bu nedenle tüm Ak Kadrolara Teşekkür ederek sözlerine başlayan, Ak Parti Kartepe Belediye Başkan adayı Hüseyin Üzülmez, centilmence bir aday adaylığı sürecini geride bıraktık. Eminim ki, siz meclis üyesi aday aday adaylarımızda süreci aynı centilmenlikle geçirecektir. Kartepe 10 farklı Belediyenin bir araya gelmesiyle oluşan büyük bir ilçe. Bu özelliği ile çok zor ve meşakkatli günler geçirerek hizmet eden Belediye Başkanımız Şükrü Karabalık'ın çıktığı ak belediyecilik maratonuna nasip olursa kaldığımız yerden devam edeceğiz. Kartepe yerel yönetimde marka olma yolunda ilerleyen örnek bir belediyedir. Belediyecilik Ak Parti ile başladı diyebilirim. İş bilmeyen, mevzuat bilgisi olmayan ve halkın derdini dertlenmeyenler ile bu işin olmayacağını halkımıza daha gür bir sesle anlatacağız.

Önümüzdeki yerel seçimlerin çok önemli bir kavşak noktası olduğunu belirten Üzülmez, “30 Mart yerel seçimi Kartepe'nin olduğu kadar Türkiye’nin kaderini etkileyecek bir seçimdir. Bu nedenle hep beraber özverili ve daha dikkatli bir şekilde çalışmalıyız" dedi. Konuşmasında yerel siyasetin yanı sıra genel siyasete de değinen Üzülmez," 2014 yılı AK Parti iktidarının güven kaybetmesi gibi farklı bir heves içinde olanların yılı olarak başladı. Bu ve bunun gibi kirli hesaplar içinde olanların oyununu boşa çıkartacağımız seçimler bu yerel seçimlerdir. Kartepe olarak Başbakanımıza çıkmış olduğu İstiklal mücadelesinde Kartepe'de en yüksek oy oranlarını alarak destek vereceğiz. Başbakanımıza Kartepe'yi yeniden ve daha da güçlü hediye edeceğiz inşallah" diyerek sözlerine son verdi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat