Özdilek

Siyaset

Üzülmez Gençlerle Biraraya Geldi

AKP Kartepe Belediye Başkanı adayı Hüseyin Üzülmez, AKP Kartepe İlçe Gençlik Kolları kurucu başkanları ve yöneticileri ile bir araya geldi

25 Ocak 2014 Saat: 15:25
Üzülmez Gençlerle Biraraya Geldi
Üzülmez Gençlerle Biraraya Geldi

AKP Kartepe Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) tarafından organize edilen toplantıda, İlçe Başkanı Hasan Kandaz’ın yanı sıra İl Genel Meclis Başkanı Fahim Kılıç’da hazır bulundu. Toplantıya ayrıca İl Gençlik Kolları yönetim Kurulu Üyeleride katıldı.   

 

KANDAZ, GELECEĞİN YÖNETİCİLERİ BİR ARADA

AKP Kartepe İlçe Başkanı Hasan Kandaz, toplantıya katılan kurucu ve bu günkü yönetim kurulunda görev alan gençlere teşekkür ederek sözlerine başlayarak, Özellikle Gezi eylemleri nedeniyle yaşanan olaylar karşısında itidali elden bırakmayan Ak Gençler, ortamı germeye yönelik sosyal paylaşım sitelerinde yazılarıyla ve talepleriyle toplumu geren, toplumu sokağa dökmeye çalışanların aksine duyarlı ve hassas davranarak Ak Gençliğin farkını ortaya koymuştur. Kirli hesapları beyhude bekleyişlere çevirdiğiniz için hepinize Teşekkür ediyorum” dedi.

ÜZÜLMEZ, “GENÇLERİMİZE VE MİLLETİMİZE GÜVENİYORUZ”

 

Ak Parti’de kurulduğu günden bu yana görev yapan gençlerle bir arada olmaktan dolayı son derece mutlu olduğunu belirten Kartepe Belediye Başkan Adayı Hüseyin Üzülmez, “ AKP’de siyaset yaptığınız için çok şanslısınız. AKP kurulduğu günden bu yana  gençlere büyük önem veriyor. Gelecekte de  önemli yerlerde gençlere yer vermeye devam edecektir.  Bizlerde bu anlayışla yüreyeceğiz. Aday olduğumuz  ilk günden bu yana çalışma tempomuzu daha da arttırdık. Önümüzde 2 ay gibi kısa bir süre var. Yolumuz uzun. Bu uzun yolda enerji kaynağım siz gençler olacaksınız. AKP gençlerle geleceğe yürüyen bir siyasi hareket olmasının yanı sıra ülkenin geleceğini yani hedefini büyük tutuyor. AKP 2023 yılını hedef ilan ederken güvendiği gençler için büyük bir  hedef belirledi. Burada siz genç arkadaşlarımdan, Kartepe gençlerini bu hedeflere  taşıma yetkisini istiyorum. Örnek ve lider ülke konumuna geldiğimiz bu günlerde milletimizi özellikle ülke gençliğimizi provoke etmeye çalışıyorlar Gençlerimize ve milletimize güveniyoruz. Kartepe gençliği olarak yarınların inşasında Başbakanımıza en büyük desteği verme gayreti içerisinde olacağınıza olan inancım tamdır. Hep beraber başaracağız” diyerek sözlerine söz verdi.

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat