Siyaset

Ülkücü camiadan Uzunok'a tepki!

MHP'den Dilovası Belediye Başkan aday adayı olan ancak aday gösterilmeyen Metin Uzunok'un CHP'ye geçmesine ülkücü camiadan büyük tepki var.

2 Şubat 2014 Saat: 17:59
Ülkücü camiadan Uzunok'a tepki!
Ülkücü camiadan Uzunok'a tepki!

MHP'den bir dönem ilçe başkanlığını, Dilovası Belediyesi Meclis üyeliğini ve bir dönemde belediye başkan adayı olan ancak seçim kaybeden Metin Uzunok, önümüzdeki 30 Mart yerel seçimlerinde partisinden yine aday adayı olmuştu. Ancak MHP'nin Ayhan Akay'ı aday göstermesi ile Uzunok'un tavrı bir hayli değişmişti. Kendisi yerine Akay'ın aday gösterilmesini içine sindiremeyen Uzunok, uzun yıllar siyaset yaptığı MHP ve ülkücü camia hakkında ağır söylemlerde bulunmuştu.

ÜLKÜCÜ CAMİAYI SATTI

Tüm bunlar yetmezmiş gibi bugün CHP saflarına katılması ülkücü camiada tepkiyle karşılandı. MHP ve ülkücü hareket Uzunok'a sert tepki göstererek "Uzunok'un derdinin koltuk derdi olduğu ortaya çıkmaktadır. Uzunok, koltuk uğruna bu camiayı satmıştır. Ülkücü camia koltuk uğruna satılacak bir camia değildir. Bunu Uzunok bu zamana kadar anlayamamışsa zaten böyle birinin; fikir, ülkü ve prensip partisi olan MHP'yi suçlamaya da hiç hakkı yoktur; bu haddi de değildir. Politikada hedef, mutlaka belediye başkanı olmak yada neye mal olursa olsun bir koltuğa oturmak olmamalıdır. Ayrıca geçmişte mensubu olduğu bir camianın maşeri vicdanını hatırlayıp ona uymak siyasete soyunanların hatırda tutması gereken bir erdemdir. Malesef Uzunok bu erdemliliği gösterememiş ve MHP ve ülkücü camiayı satmıştır."denildi.

5 KİŞİLİK ŞOV

Uzunok'u boş şov yapmakla suçlayan MHP'liler Uzunok'un kendisine ait Dilaş Restaurant'ta çalışan 5 tane personeli ile birlikte CHP'ye katılmasının şovdan ibaret olduğunu ifade ettiler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat