Özdilek

Spor

TOFAŞ Arturas Milaknis ile anlaştı

Tofaş Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezonu Euroleague temsilcisi Zalgiris Kaunas’ta tamamlayan tecrübeli keskin şutör Arturas Milaknis ile anlaşma sağladı.BURSA (İGFA) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, kadrosunu ö...

15 Ekim 2022 Saat: 15:05
TOFAŞ Arturas Milaknis ile anlaştı
TOFAŞ Arturas Milaknis ile anlaştı

Tofaş Basketbol Takımı, geçtiğimiz sezonu Euroleague temsilcisi Zalgiris Kaunas’ta tamamlayan tecrübeli keskin şutör Arturas Milaknis ile anlaşma sağladı.

BURSA (İGFA) - Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ, kadrosunu önemli bir takviye ile güçlendirdi. 2022-2023 Sezonunda Başantrenör Dimitrios Priftis yönetiminde hem Türkiye liginde, hem Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde başarı hedefleyen Mavi Yeşilliler, 2016-2017 sezonundan bu yana Litvanya temsilcisi Zalgiris Kaunas’ta forma giyen ve Avrupa basketbolunun önde gelen keskin şutörlerinden biri olan Arturas Milaknis ile anlaşma sağladı. 2021-2022 Sezonunda Zalgiris formasıyla Litvanya liginde 40 maçta 6.6 sayı-1.4 ribaund-1 asist-40.7 üç sayı isabeti; Euroleague’de ise 31 maçta 7.3 sayı-41.6 üç sayı isabetiyle oynayan Milaknis, yeni sezon öncesinde Cazoo Baskonia’nın kampına katılmış ve İspanyol ekibinin hazırlık maçları programında yer almıştı.

Litvanya Milli Takımı forması da giyen 1986 doğumlu ve 1.95 cm boyundaki deneyimli oyuncu, shooting guard (2) ve small forward (3) pozisyonlarında görev yapıyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat