Özdilek

Spor

Tek düşünce üç puan

Son haftalarda galibiyet hasreti çeken Kocaelispor, cumartesi günü İsmetpaşa Stadında oynayacağı Cizrespor maçının provasında oldukça istekli bir antrenman yaptı. Yeşil siyahlı futbolcuların mücadelesi görülmeye değerdi.

29 Mart 2018 Saat: 16:40
Tek düşünce üç puan
Tek düşünce üç puan

Galibiyet hasreti çeken Kocaelispor, cumartesi günü İsmetpaşa Stadında oynayacağı Cizrespor maçının provasında oldukça istekli bir antrenman yaptı. Yeşil siyahlı futbolcuların mücadelesi görülmeye değerdi.

Lig’de geçen hafta deplasmanda Elaziz Belediyespor’a 3-2 mağlup olan Kocaelispor, cumartesi günü oynayacağı Cizrespor maçının provalarına ara vermeden devam ediyor. 17 Ağustos Stadında yaptığı teknik ve taktik çalışmalarında yeşil siyahlı futbolcuların oldukça hırslı olduğu gözlerden kaçmadı. Günün ilk çalışmalarına Teknik patron Galip Gündoğdu nezaretinde başlayan yeşil siyahlı temsilcimiz antrenmana düz koşular ile açma germe ve beşe iki çalışmaları ile devam etti.

 

Moraller üst düzeyde

Son dört haftada aldığı kötü sonuçlar ile galibiyet hasretin çeken ve play-off umutlarını gelecek bahara bırakan yeşil siyahlı temsilcimiz, cumartesi günü oynayacağı Cizrespor maçının provasında oldukça hırslı bir çalışma yaptı. Galibiyet hasretine Cizrespor maçıyla son vermek isteyen yeşil siyahlı futbolcular ağır zemin üzerinde yaptığı çalışmalarda oldukça hırslı göründü. İki grup halinde yan top çalışmasının ardından yarım saha çift kale mücadele kıran kırana geçti. Kocaelispor, yarın yapacağı son provanın ardından maçın kampına girecek.

Etiketler: Kocaelispor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat