Özdilek

Siyaset

TATAR: 2013 EZİYET YILI OLDU

CHP Gebze ilçe başkanı Sedat Tatar yeni yıl nedeniyle yayınladığı mesajda, 2013 yılının ülke ve ilçemiz halkı adına hayal kırıklıkları ve sıkıntılar içinde geçtiğini ifade ederek, ülkenin içinde bulunduğu durumdan çıkışı i

31 Aralık 2013 Saat: 15:24
TATAR: 2013 EZİYET YILI OLDU
TATAR: 2013 EZİYET YILI OLDU

ADALET VE HUKUK YERLERDE

CHP İlçe Başkanı Tatar açıklamasında şu görüşlere yer verdi:” Ülkemizde ekonomi,  adalet, hukuk, insan hakları, anayasa, yasalar, parlemento, devlet kurumları ve vatandaşlar müthiş derecede hırpalandı, yıpratıldı. Anayasa, adalet ve hukuk  yerlerde sürünüyor. Ülke adeta diktatörlükle yönetiliyor. Yolsuzluk, suistimal almış başını gidiyor. Hiçbir kuruma iş yaptırılmıyor. Kendinden olmayan hiç kimseye yaşam hakkı tanınmıyor. Tüm bunların mimarı ise, AKP’dir” dedi.

YOLSUZLUKLAR MEŞRULAŞTIRILDI

Demokrasi, özgürlükler, iyi bir yaşam, yolsuzluk ve yoksulluğun yok edilmesi vaatleri ile AKP’nin  halkın oylarını aldığını ama bugüne kadar söylediklerinin tam tersini yaptıklarını vurgulayan Başkan Tatar, “Ülkede artık tek adam yönetimi ve yasaların keyfiyi olarak uygulandığı bir sistem var. Yolsuzluklar meşrulaştırılmış, sesini çıkan ve muhalefet eden herkes susturulmaktadır. Ülkede halk hayal kırıklığı yaşamaktadır. 2013 yılının kısaca özeti budur”diye konuştu.

 

Gerek Büyükşehir gerekse Gebze belediyesi bakımından da 2013 yılını başarısız bir yıl olarak tanımlayan Başkan Tatar, “Büyük bütçeler ve harcanan paralara rağmen ortada elle tutulur, kentin geleceğine yön verecek insan odaklı projeler yapılamadı. Sorunlar dünde vardı bugünde devam ediyor. Kocaeli 5 yıl daha kaybetti.”dedi.

 

BU FIRSATI KAÇIRMAYIN

 

Tatar 30 mart’ta halkın eline önemli bir fırsat geçtiğini, ülkeyi yoksulluk ve anti demokratik uygulamalara maruz bırakan, kentleri içinden çıkılmaz hale getiren, halkın paralarını buharlaştıran AKP hükümetine ve belediyelere ders vermenin tam zamanı olduğunu vurguladı. Tatar, vatandaşlara 5 yıl daha bu eziyeti çekmeme çağrısı  da yaptı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat