Özdilek

Çevre

Şehir Kameraları Kocaeli'yi 24 saat izleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, fiberoptik altyapı sistemli kameralar ile şehri 24 saat izliyor

6 Kasım 2014 Saat: 16:08
Şehir Kameraları Kocaeli'yi 24 saat izleniyor
Şehir Kameraları Kocaeli'yi 24 saat izleniyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, şehri güvenlik kameralarıyla takip ediyor. Bu kapsamda son olarak Büyükşehir Belediyesi Elektronik Sistemler Şube Müdürlüğü şehrin önemli noktalarına 170 adet kamera yerleştirdi. Kameralar sayesinde şehir 24 saat güvenlik amaçlı izleniyor.

 

 

TOPLAMDA 170 KAMERA

Büyükşehir tarafından şehrin farklı noktalarına 170 adet fiberoptik altyapıyla erişimi sağlanıp Büyükşehir Hizmet binasında takip edilen bilen kamera monte edildi. Bu kameralar Doğu Kışla Gençlik Parkı, Vatandaşların sıkça ziyaret ettiği parklar, Müze Müdürlüğü binası Turgut Özal, Adnan Menderes ve Mimar Sinan Köprüleri, Belediyenin arkasında yer alan açık otoparkta yer alıyor.

 

MÜZE MÜDÜRLÜĞÜ 24 SAAT KONTROL EDİLİYOR

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından takip edilen kameraların 23 adedi Müze Müdürlüğünde yer alıyor. Müze Müdürlüğü çevresinde vatandaşların daha güvenli bir ortamda vakit geçirmesi ve gelebilecek olumsuz olayların önlenmesi aşamasında büyük katkı sağlayan kameralar 3 Megapiks4el İp kamera  fiberoptik altyapısı ile Kocaeli Büyükşehir Belediyesi merkezinden anlık olarak takip ediliyor.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat