Özdilek

Aşayiş

şase numarası değiştirilmiş 100 araç ele geçirildi.

Kocaeli merkezli 20 ilde düzenlenen operasyonda şase numarası değiştirilmiş değeri 10 milyona yakın, yaklaşık 100 araç ele geçirildi. Ele geçirilen araçlar Kocaeli İnterterks Uluslararası Fuar Merkezine çekildi.

13 Kasım 2018 Saat: 10:15
şase numarası değiştirilmiş 100 araç ele geçirildi.
şase numarası değiştirilmiş 100 araç ele geçirildi.

Kocaeli İl Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Ekipleri, son dönemde Kocaeli’nde meydana gelen oto hırsızlık olaylarını takibe aldı. Yapılan takip esnasında,  bazı şahısların ağır hasarlı ve pert kaydı bulunan hurda araçların şase numaralarını alarak, çalıntı araçlarla değiştiren bir gurup olduğunu belirledi. Polisin ‘ Düzenbazlar Çetesi’ olarak adlandırdığı guruba yönelik takip başlattı. 6 ay boyunca süren takip sonucu Kocaeli Polisi 3 gün önce operasyon için düğmeye bastı.  Kocaeli  merkezli 20 ilde düzenlenen  operasyonda   şase numarası değiştirilmiş   değeri 10 milyona yakın, yaklaşık 100 araç elegeçirildi.  Elegeçirilen araçlar  Kocaeli İnterterks Uluslararası Fuar Merkezine çekildi. Son  yılların en büyük operasyonu olan çalışmada  gözaltına alınan 9 şüphelinin gün içinde adliyeye sevk edilmesi ve operasyonla ilgili resmi bir açıklamada bulunulması bekleniyoır.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat