Özdilek

Spor

Sakaryalı kanocular 4 madalya ile yurda döndü

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesindeki kano sporcuları Taha Erkam Usta ve Muhammet Emin Sulak, Azerbaycan Mingeçevir’de K1 ve K2 yarışlarında birincilik kazanarak 4 altın madalyanın sahibi oldu.SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büy...

24 Ekim 2022 Saat: 19:05
Sakaryalı kanocular 4 madalya ile yurda döndü
Sakaryalı kanocular 4 madalya ile yurda döndü

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü bünyesindeki kano sporcuları Taha Erkam Usta ve Muhammet Emin Sulak, Azerbaycan Mingeçevir’de K1 ve K2 yarışlarında birincilik kazanarak 4 altın madalyanın sahibi oldu.

SAKARYA (İGFA) - Sakarya Büyükşehir Belediyesi Spor Kulübü kano sporcuları katıldıkları yarışlarda adlarından söz ettirmeye devam ediyor.

Bu kapsamda son olarak 21-23 Ekim tarihleri arasında Azerbaycan Mingeçevir’de ki yarışlarda Büyükşehir sporcuları Taha Erkam Usta ve Muhammet Emin Sulak, K1 (tek kişilik) ve K2 (çift kişilik) yarışlarında birincilik elde ederek toplamda 4 altın madalya kazandı.

Kulüpten yapılan açıklamada, sporcuların gösterdiği üstün başarılardan dolayı kendilerini tebrik edilerek, başarılarının devamını dilediler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat