Özdilek

Siyaset

Saadet Partisi Kayseri'den sert tepki

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun Kayserili bazı vekillerin son zamanlarda yaptığı açıklamalara sert tepki geldi. KAYSERİ (İGFA) - Kayseri milletvekillerinin sık sık açıklamalarda bulunduğunu kaydeden Saadet Partisi Kayseri İ

20 Kasım 2021 Saat: 09:05
Saadet Partisi Kayseri'den sert tepki
Saadet Partisi Kayseri'den sert tepki

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun Kayserili bazı vekillerin son zamanlarda yaptığı açıklamalara sert tepki geldi.

KAYSERİ (İGFA) - Kayseri milletvekillerinin sık sık açıklamalarda bulunduğunu kaydeden Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun, "Vekillerimizin vatandaşın derdine dair bir kaygıları yok, kendileri milletin asıl gündeminden habersiz. Son dönemde elektriğe, doğalgaza, akaryakıta ve bilumum gıda ürünlerine gelen zamlar vatandaşımızın belini bükmüştür. Alım gücü azalan vatandaş şehrin vekillerinden bir ümit, bir moral beklerken, bazı vekillerin asgari ücretin ne olması gerektiğine dair fikirlerinin dahi olmayışını halkımızın takdirine bırakıyoruz" diye konuştu.

İl Başkanı Baki Coşkun, eski bir bakanının toplumun değerleri ile taban tabana zıt bazı kesimleri meşru gösterecek açıklamalar yapmasını da şiddetle reddettiklerini vurgulayan Coşkun, "Toplumun değer yargıları bellidir. İnancımızın hoş görmediği gayri ahlaki tavır ve davranışların toplum kesimlerinde yaygınlaşmasına sebep olacak açıklamalar yapmak bu necip millete yapılacak en büyük kötülüktür" dedi.

 

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat