Özdilek

Spor

Rövanşı istiyoruz

TFF 3.Lig 3. Grupta Play-Off umutlarını gelecek sezona bırakan Kocaelispor, yarın (Cumartesi) günü İsmetpaşa Stadı’nda konuk edeceği zorlu rakibi Cizrespor’u yenerek, rövanş maçını kazanmak istiyor

30 Mart 2018 Saat: 17:02
Rövanşı istiyoruz
Rövanşı istiyoruz

Geçen hafta deplasmanda Elaziz Belediyespor’a 3-2 mağlup olan Kocaelispor, son haftalarda kaybettiği puan kayıplarına Cizrespor maçıyla dur demek istiyor. Hafta başından beri yarın oynayacağı Cizrespor maçının provalarını yoğun bir şekilde sürdüren yeşil siyahlılar, bu zorlu maçı kazanıp, tekrar galibiyet serisine başlamak istiyor. Sakat ve cezalı oyuncusu bulunmayan temsilcimiz Kocaelispor, yarın İsmetpaşa Stadı’nda saat 15.00’de oynayacağı Cizrespor maçına odaklandı.

 Aynı kadro ile çıkacak

Ligin ilk yarısında deplasmanda karşılaştığımız Cizrespor’a 2-0 mağlup olan Kocaelispor, yarın (Cumartesi) günü konuk edeceği zorlu rakibini mağlup ederek, rövanş maçını kazanmaktan başka bir şey düşünmüyor. Elaziz Belediyespor karşısındaki kadro ile mücadele vermesi beklenen Kocaelispor, Cizrespor karşısında Yusuf Şenlik, Fatih Adıgüzel, Kadir Öge, Kemal Can Aydemir,  Mert Yavuz, Sefa Narin, Burak Süleyman, Sinan Pektemek, Mesut Özdemir, Burak Özbakır ve Ali Keten ilk onbiriyle sahada mücadele vermesi bekleniyor.

 

 Maçın hakemi ordu’dan

Kocaelispor’un yarın (Cumartesi )günü oynayacağı Cizrespor maçının hakemi belli oldu. Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre Kocaelispor ile Cizrespor arasında İsmetpaşa Stadı’nda saat 15.00’te oynanacak maçı Ordu bölgesi C klasman hakemi Adem Cinek yönetecek. Cinek’in yardımcılıklarını ise Metin Cebeci ve Mürvet Yavuztürk yapacak. Kocaelispor’un Cizrespor’u mağlup etmekten başka bir şey düşünmüyor.

Etiketler: Kocaelispor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat