Özdilek

Eğitim

Radyo Atölyesi Faaliyetlerine başlıyor

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

    

  Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü bünyesinde bu yıl kurulan Radyo Atölyesi faaliyetlerine başlıyor. Radyo Atölyesi, radyo yayıncılığı ile ilgili olarak İletişim Fakültesi Radyo Televizyon Sinema Bölümü öğrencilerinin uygulama deneyimlerini geliştirmenin yanında Kocaeli Üniversitesi Personeli ve öğrencilerine de bu alanda kendilerini geliştirebilmeleri için fırsatı sağlamayı hedefliyor. FM 94.8 frekansında il genelinde ve internet üzerinden tüm dünyada dinlenebilen Kocaeli Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyosu Radyo K.İ. yayın faaliyetlerine paralel olarak yürütülecek faaliyetlerde, radyo yayıncılığı ile ilgili eğitim ve uygulama çalışmaları yapılacak.

       İlki bu yıl düzenlenecek Radyo atölyesi eğitim faaliyetleri için yapılan çağrıya 200 öğrenci atölye çalışmalarına katılmak için ön kayıt yaptırdı. Diğer yandan radyo yayıncılığını öğrenmek ve bunu bir hobi olarak yürütmek isteyen siz saygıdeğer akademisyenlerimiz için de Fakültemiz bünyesinde kurulan radyo atölyesinde radyo yayıncılığı hakkında eğitim ve seminerler verilmesi düşünülmektedir. Radyonun yayın akışında yer almak isteyen üniversite personelimizin kültür-sanat, ekonomi, sağlık, müzik ve diğer program türlerinde programlar yapabilmesi için uygun koşulların hazırlanması Radyo Atölyemiz ve Radyo K.İ. için büyük önem taşıdığı ifade ediliyor.. radyo yayıncılığına ilgi duyan öğrenciler karasal olarak Kocaeli, internet üzerinden tüm dünyaya yayını yapabilecekler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat