Eğitim

POSCO Assan grubundan 5 Öğrenciye Burs

POSCO Assan grubu Kocaeli Üniversitesi Mühendislik Fakültesi'nden 2, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nden 3 olmak üzere toplam 5 öğrenciye başarı bursu verecek.

10 Kasım 2012 Saat: 15:32
POSCO Assan grubundan 5 Öğrenciye Burs
POSCO Assan grubundan 5 Öğrenciye Burs

Umuttepe Yerleşkesi'ni görmek hem  ve  öğrencilere bursu bizzat vermek üzere POSCO TJ Park Vakfı Genel Müdürü Lee, Woo-İn, POSCO Assan TST Ceo'su Kwon, Jong-Won ve Genel Müdür Yardımcısı Selda Seçkinler üniversitemize ziyarette bulundu.

    Düzenlenen tören ile öğrenciler burslarına kavuşurken, Rektörümüz Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, araştırmaya önem veren bir üniversite olduğumuzu ve Türkiye'de ilk 10 üniversite arasında yer aldığımızı belirtti. POSCO grubuna göstermiş oldukları ilgi sebebiyle teşekkür eden Rektörümüz, verilen bu bursun da uluslararası anlamı olduğunu ve öğrenciler için büyük önemi bulunduğunu vurguladı. Lee, Woo-İn ise, sadece teknolojik gelişmeye değil, eğitime de aynı oranda önem verdiklerini söyleyerek, "Afrika, Asya gibi bir çok farklı ülkedeki üniversite öğrencilerine burs vermekteyiz. Bu sayede hem onların eğitimine katkıda bulunuyor hem de Güney Kore'yi onlara tanıtma fırsatı yakalıyoruz" dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat