Özdilek

Çevre

Örnek Davranış,76 bin Öğrencimize 76 bin Fidan

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Üniversiteler Ağaçlandırılıyor projesine, Kocaeli Üniversitesinden destek geldi. hemde örnek olacak bir katılımla.

12 Kasım 2014 Saat: 13:52
Örnek Davranış,76 bin Öğrencimize 76 bin Fidan
Örnek Davranış,76 bin Öğrencimize 76 bin Fidan

    Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından başlatılan "Üniversiteler Ağaçlandırılıyor 5 Milyon Öğrenciye 5 Milyon Fidan" projesi çerçevesinde Kocaeli  üniversitesi Umuttepe Yerleşkesi'nde fidan dikme etkinliği düzenlendi.

       Etkinliğe Rektör Prof. Dr. Sezer Ş. Komsuoğlu, Vali Yardımcımız Mehmet Kara, Sakarya Orman Bölge Müdürü Okan Kurşun, Rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Ayşe Sevim Gökalp, Prof. Dr. Hasret Çomak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi temsilcileri, akademisyenler ile öğrenciler katıldı.

       Etkinlikte Rektör Prof. Dr. Komsuoğlu ve Vali Yardımcımız Kara projede emeği geçenlere teşekkür ederken, Orman Bölge Müdürü Kurşun ise, Bakanlıkça yapılan ağaçlandırma çalışmaları ile ilgili bilgi verdi. Üniversitemiz ile Orman Genel Müdürlüğü arasında imzalanan protokol kapsamında, Sakarya Orman Bölge Müdürlüğü ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin katkıları ile 76.827 öğrencimiz adına üniversitemiz Umuttepe Yerleşkesi'ne kayın, ıhlamur ve kestane türlerinden oluşan 76.827 fidan dikilecek.

      Bu kampanya ile her öğrencinin bir dikili ağacı olmış olaca.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat