Özdilek

Siyaset

ÖĞÜT’ÜN ARKADAŞ VEFASI

CHP Ardahan milletvekili ve Gebze’li işadamı Ensar Öğüt, uzun yıllar ilçe başkanlığı yaptığı Gebze’de bir dönem İlçe Yönetim Kurulu üyeliği yapan hasta arkadaşı ve yakın dostu Nuri Akyüz’ü evinde ziyaret ederek, geçmiş o

19 Aralık 2013 Saat: 12:40
ÖĞÜT’ÜN ARKADAŞ VEFASI
ÖĞÜT’ÜN ARKADAŞ VEFASI

Gebze’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen bir isim olan Nuri Akyüz’ü  Gebze Arapçeşme mahallesi’ndeki evinde ziyaret eden Öğüt, uzun süredir akciğerlerinden tedavi gören Akyüz’e hem moral verdi hem de tedavisi için yurtdışı dahil yapabileceği bir destek olup olmadığını sordu.

 

Öğüt’ün Gebze’de siyaset yaptığı yıllarda, sol kesimin önde gelen isimlerinden, 12 Eylül döneminin mağdurlarından Nuri Akyüz’ün kendisine verdiği destekleri unutmayan Öğüt, “Senin rahatsızlığını duyunca kahroldum. Senin gibi değerli biri ile omuz omuza siyaset yaptığım ve bana verdiğin emekler için sana teşekkür etmek az gelir. Eğer bugün Gebze’de Ensar Öğüt’ün bir mücadelesinden bahsediliyorsa bunda seninde emeğin var. Senin için yapabileceğim ne varsa, canımla başımla yaparım”dedi.

 

Ensar Öğüt’ün  yaptığı ziyarete CHP Gebze Belediye başkan adayı Yakup Yılmaz, eski ilçe Başkanı ve Belediye meclis üyesi adayı  Mustafa Kaya ve  Gebze Belediyesi Meclis üyesi  Cihangir Orhan ile Akyüz’ün çocukluk arkadaşı Nefes Gazetesi Genel yayın yönetmeni Türker Demirci’de katıldı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat