Özdilek

Spor

Nevşehirli sporcular Türkiye Şampiyonası biletini kaptı

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı, Kastamonu’da düzenlenen Bölgesel Kros Ligi yarıfinal müsabakaları sonucu yıldız erkeklerde birinci, yıldız kızlarda ise üçüncü olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma ha...

4 Aralık 2022 Saat: 09:05
Nevşehirli sporcular Türkiye Şampiyonası biletini kaptı
Nevşehirli sporcular Türkiye Şampiyonası biletini kaptı

Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı, Kastamonu’da düzenlenen Bölgesel Kros Ligi yarıfinal müsabakaları sonucu yıldız erkeklerde birinci, yıldız kızlarda ise üçüncü olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.

Mehmet UZEL (NEVŞEHİR İGFA)
Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Bölgesel Kros Ligi Yarıfinal Müsabakaları Kastamonu’nun Tosya ilçesinde gerçekleştirildi. 26 ilden toplam 350 sporcunun mücadele edeceği yarıfinal müsabakaları Yeni Sapaca Köyü Kros Parkurunda yapıldı.

Müsabakalarda Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Nevşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Atletizm Takımı, yıldız erkeklerde birinci, yıldız kızlarda ise üçüncü olarak Türkiye Şampiyonası’na katılma hakkı elde etti.

Sporcularımız 17 Aralık 2022 tarihinde Sakarya’da yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’nda Nevşehir’i temsil edecekler.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat