Özdilek

Eğitim

Misafir ülkeler Çocukları Vali Topaca’yı ziyaret etti

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

 

23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali için Kocaeli’ye gelen misafir ülkeler Kocaeli Valisi Ercan Topaca’yı ziyaret etti.
     Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basın yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı’nın organize ettiği 23 Nisan Uluslararası Çocuk Festivali’ne katılacak ülke grupları Kocaeli Valisi Ercan Topaca’yı makamında ziyaret etti. Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Şube Müdürü Zafer Sevil de hazır bulundu.
 
VALİ TOPACA’DAN BARIŞ VE SEVGİ MESAJI
Vali Topaca’yı ziyaret etmek için Büyükşehir Belediyesi Çözüm Masası’nda toplanan dünya çocukları çocuklar Mimar Sinan Köprüsü’nden yürüyerek valilik binasına geçtiler.  11’i Türkçe Olimpiyatları’nda derece alan misafirler olmak üzere 47 ülkenin çocuklarının bulunduğu ziyarette Vali Topaca birlik ve barış mesajları verdi. Günümüzde barış ve sevgiye her zamankinden daha çok ihtiyaç olduğunu belirten Vali Ercan Topaca festival kapsamında Kocaeli’ye gelen misafir ülke çocuklarının gelecekte barış ve dostluk elçileri olacaklarını söyledi.
 
TÜRK KÜLTÜRÜNÜ TANIYORLAR
Vali Topaca, “23 Nisan Ulusal Egemenli ve Çocuk Bayramı dünya çocuklarını bir araya getirmesi ve kaynaştırması açısından da önemli bir kutlama haline geldi. Festival sayesinde misafir çocuklarımız Türk kültürü ve aile yapısını tanıma fırsatı buluyorlar. Dünya çocuklarına güzel bir gelecek hazırlamak için barışa, sevgiye, kardeşliğe ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.      
 
HEDİYELEŞTİLER
Misafir çocuklar Vali Ercan Topaca’ya ülkelerine özgü hediyeler sunarken Vali Topaca da çocuklara hediyeler verdi. Öğrenciler valilik girişinde nöbet tutan polis memurlarıyla da fotoğraf çektirdiler. Ziyaret, grup fotoğrafının alınmasının ardından son buldu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat