Özdilek

Siyaset

Mimar Salih Işık Meclise Aday Adayı

Eski mimarlar Odası Başkanı Mimar Salih Işık, CHP Gebze Belediyesi Meclis üyesi aday adayı oldu.

4 Şubat 2014 Saat: 17:35
Mimar Salih Işık Meclise Aday Adayı
Mimar Salih Işık Meclise Aday Adayı

. Proje  ve inşaat sektöründe faaliyet gösteren ve  doktor Hatice  Sözbir Işık ile evli olan Salih Işık’ın adı daha önce de belediye başkan adaylığı için geçmişti.

 

Gebze’nin tanınmış mimarlarından ve ailelerinden, genç yaşlardan itibaren CHP’de görev alan, kurucu Gençlik Kolları üyeliği, İlçe ve il yöneticiliği yapan Mimar Işık, siyasi birikim, tecrübem ve tabandan gelen biri olarak  Meclis üyesi olarak yararlı olacağına inandığını söyledi.

 

Mesleğim Mimar. Uzun yıllar Mimarlar Odası yönetiminde, Kocaeli şube yönetiminde,  son olarak imarlar Odası başkanlığında bulundum. Zaten mevcut Belediye Meclis üyelerimize bugüne kadar imar konularında her türlü desteği sunmaya çalıştım. Şimdi, partim ve halkımız takdir ederse belediyede görev alıp  bizzat imar çalışmalarında bulunmak istiyorum”dedi..

 

Bölgenin planlama ve imar konularında sıkıntılı bir bölge olduğunu, bölgeyi iyi tanıyan ve bilen biri olarak, imar konularında CHP’yi  mecliste iyi temsil edeceğimi düşündüğünü ifade eden mimar Işık, “Gebze’nin büyük sorunları var. Yine büyük projelere ihtiyacı var.   Mevcutta Belediye başkan adayımızın proje gurubunda yer alan biri olarak, bu projeleri partimiz adına hayata geçirmede yararlı olacağıma ve ciddi katkılar sunacağıma inanıyorum.  Tüm diğer arkadaşlarım gibi temiz bir siyasi geçmişe sahibim. Partim ve Gebze halkı takdir ederse,  layıklığı ile temsil görevini yapacağımı düşünüyorum. Ayrımsız herkesten destek istiyorum.”

 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat