Özdilek

Spor

Maratoncular Manisa'ya dereceyle döndü

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un maratoncuları Ahmet Bayram ve Şükran Güneş Bayar, hafta sonu iki farklı şehirde yarıştı. İstanbul Avrasya Maratonunda koşan Bayram, yaş kategorisinde 2. olurken, Ankara'da düzenlenen "Bilkent Yol Koşus...

7 Kasım 2022 Saat: 15:05
Maratoncular Manisa'ya dereceyle döndü
Maratoncular Manisa'ya dereceyle döndü

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un maratoncuları Ahmet Bayram ve Şükran Güneş Bayar, hafta sonu iki farklı şehirde yarıştı. İstanbul Avrasya Maratonunda koşan Bayram, yaş kategorisinde 2. olurken, Ankara'da düzenlenen "Bilkent Yol Koşusu’nda" mücadele eden Bayar da kadınlarda genel klasmanda 2. olmayı başardı.

MANİSA (İGFA) - Manisa Büyükşehir Belediyespor’un maratoncuları Ahmet Bayram ve Şükran Güneş Bayar, hafta sonu katıldıkları maratonlarda yeşil-beyazlı kulübü başarıyla temsil etti.

44'üncüsü düzenlenen İstanbul Avrasya Maratonu’nda yarışan Ahmet Bayram, rakiplerini geride bıraktı.

Azmi ve hırsıyla Bayram, yaş kategorisinde 2. olmayı başardı. Yeşil- beyazlı kulübün diğer maratoncusu Şükran Güneş Bayar da, Ankara’da bu yıl ilk kez düzenlenen "Bilkent Yol Koşusu’nda" yarıştı. Bayar’da kadınlarda genel klasmanda 2. olarak madalyayla Manisa’ya döndü. Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Güzgülü, de yeşil-beyazlı kulübün sporcularını kutlayarak başarılarının devamını diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat