Özdilek

Eğitim

KO-MEK’ten ‘Küresel Isınma ve Çevre’ Sergisi

1 Ocak 1970 Saat: 02:33

KO-MEK resim branşı öğrencileri ‘Küresel Isınma ve Çevre’ konulu bir resim sergisi açtı. Dünya geleceğini tehdit eden küresel ısınma KO-MEK kursiyerlerinin duyarlılığı ile tuvallere yansıtıldı.

 

SERGİYE BÜYÜK İLGİ

Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde(SDKM) Fuayesi’ndeki sergi açılışına Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, Şehir Tiyatroları Genel Sanat Yönetmeni Nejat Birecik, şube müdürleri, KO-MEK resim bölümü kursiyerleri ve sanatseverler katıldı.

 

SANATLA YARATILAN FARKINDALIK

Sergi açılışında bir konuşma yapan Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın, küresel ısınmanın dünya için büyük tehdit oluşturduğunu söyledi. Bu tehdide karşı insanların önlemler alması gerektiğini kaydeden Dr. Tahir Büyükakın, “Bu tehlikeyi anlatmada ve biz insanlar için farkındalık yaratmada sanatın kullanılmasının önem taşıdığını düşünüyorum. KO-MEK kursiyerlerimiz küresel ısınma gibi önemli bir konuyu sanat aracılığıyla bize anlatıyorlar. Kocaeli’de, Türkiye’de değişmesini istediğiniz ne varsa, farkındalık yaratmak için sizler bir adım atın, bizler ise tüm gücümüzle sizleri destek verelim” dedi.

 

EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLADI

Konuşmaların ardından Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Tahir Büyükakın kursiyerlerle birlikte sergi açılışını gerçekleştirdi. Eserleri tek tek inceleyen ve beğenisini dile getiren Dr. Tahir Büyükakın, emeği geçenlere teşekkür etti.

“Küresel Isınma ve Çevre” konulu resim sergisi 16 Nisan Cumartesi gününe kadar Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde izlenebilecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat