Özdilek

Siyaset

Karabalık şov yaptı, binlerce kişi destek verdi

Kartepe Belediye Başkanı Şükrü Karabalık, bir dönem daha Kartepe’de belediye başkanlığı yapmak için resim aday adaylık başvurusunu ilçe başkanlığına yaptı.

26 Ekim 2013 Saat: 19:59
Karabalık şov yaptı, binlerce kişi destek verdi
Karabalık şov yaptı, binlerce kişi destek verdi

Binlerce kişinin katıldığı aday adaylık açıklamasında Karabalık’a Kartepe aday adaylarından Fahim Kılıç, Ali Koç, Ergün Berdan, Ahmet Batmanlar, İzmit Belediye Başkan aday adayı Halil Vehbi Yenice, çok sayıda sivil toplum kuruluşu, eski belediye başkanları, muhtarlar ve çok sayıda parti büyüğü katıldı. Köy ve mahallerden vatandaşlar açıklamaya araçlarla getirildi. Davetiyeyle vatandaşları açıklamasına çağıran Karabalık açıklamasında, “Bu gençlik seninle gurur duyuyor”, “Şükrü Başkan sen bizim her şeyimizsin”, “Büyük başkan”, “Efsane başkan” sloganlarını atan vatandaşlar ilçe başkanı Hasan Kandaz ve Karabalık’ın konuşmasında zorluk yaşattı. Kartepe’de hiçbir şeyin kolay olmadığını söyleyen ilçe Başkanı Hasan Kandaz, “beldelerin birleşmesi ile yaşanan sıkıntılar 5 yılda çözüldü. Kartepe’de büyük hizmetler yapıldı. Biz sandıklar kapatıldığında bazı siyasiler gibi uzun uzun tatile çıkmıyoruz. Bunun ispatı bugün burada. Halkın bize desteği hiç bitmedi. Bizim içimize fitne sokmak isteyenler olabilir. Biz bunlara karşı duracağız” dedi.

Katılanlara proje anlatmayacağını ifade eden Karabalık, 2009 yılından sonra ilçede büyük değişim ve dönüşümün başladığını kaydetti. Belediyecilik anlayışı ile yapılan çalışmaların ortada olduğunu ifade eden Karabalık, “Her mahalle ve her köyden, her beldeden partili arkadaşlarımız, kardeşlerimiz var. Kartepelilik kültürü ile bir aradayız. Bu güzelliği hep birlikte yaşadığımız için şükrediyoruz. Kartepe kurulduğunda dağılır dediler ama bugün Kaertepe tek yumruk bir arada. Çocuklarımız, gençlerimiz, kadınlarımız için teşkilatımızla, STK ve muhtarlarımızla el ele gönül gönülle çalıştık. Yapılan tüm hizmetler hepimizin başarısıdır. Hepimiz birlikte Kartepeyiz” diye konuştu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat