Özdilek

Güncel

Kandıra Belediyesi bayramlaştı

Kandıra Belediyesi ve Kandıra Kaymakamlığı Ramazan Bayramı dolayısıyla Belediye çay bahçesinde ilçe bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

5 Haziran 2019 Saat: 12:08
Kandıra Belediyesi bayramlaştı
Kandıra Belediyesi bayramlaştı

Kandıra Belediyesi bayramlaştı

Kandıra Belediyesi ve Kandıra Kaymakamlığı Ramazan Bayramı dolayısıyla Belediye çay bahçesinde ilçe bayramlaşma töreni gerçekleştirdi.

  Törene Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın yanı sıra, Kandıra İlçe Kaymakamı Mehmet Ünal, Ak Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, Garnizon Komutanı Piyade Yarbay Ali Akkaya, Kandıra Ak Parti İlçe Başkanı Erol Ölmez ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kandıra Belediyesi bayramlaştı

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, halk bayramlaşmasına katılarak vatandaşlarla bayramlaştı. Hemşehrileri ile sohbette bulunan Başkan Turan, bu güzel bayram gününde hepimiz birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşamalı, bu mübarek bayramlarımızın anlamını kavramalıyız dedi.

Bayramlarımız yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel örneklerinin yaşandığı, sevgi ve saygı ikliminin hâkim olduğu müstesna günlerdir diyen Kandıra Belediye Başkanı, Adnan Turan, tek tek masaları dolaşarak kent bayramlaşmasına katılan STK Temsilcileri, Dernek Başkanları, Kurum Müdürleri ve çok sayıda vatandaş ile bayramlaştı.

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan; “11 ayın sultanı Ramazan’ı geri bıraktık. Ramazan Bayramı’nın milletimize, ülkemize ve tüm İslam alemine hayır, huzur ve mutluluklar getirmesini niyaz ediyorum.

Kandıra Belediyesi çay bahçesindeki kent bayramlaşmasının ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığına bayram ziyaretinden bulunan Başkan Adnan Turan, başta Kandıra halkımız olmak üzere tüm İslam aleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, selam ve sevgilerimi iletiyorum, dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat