Özdilek

Siyaset

Kaman 'Allah'ın hakkı üçtür artık değişim zamanı gelmiştir'

"Sizlere her dönem söz verdiler, ama her dönemde sözlerinde durmadılar üç defadır sözünde durmayanlar bundan sonra hiç durmaz, sizi devamlı kandırdılar" dedi.

27 Mart 2019 Saat: 16:27
Kaman Allahın hakkı üçtür artık değişim zamanı gelmiştir
Kaman 'Allah'ın hakkı üçtür artık değişim zamanı gelmiştir'

Kaman 'Allah'ın hakkı üçtür artık değişim zamanı gelmiştir' Kaman;"Sizlere her dönem söz verdiler, ama her dönemde sözlerinde durmadılar üç defadır sözünde durmayanlar bundan sonra hiç durmaz, sizi devamlı kandırdılar" dedi. detaylar haberimizde…

Kaman 'Allah'ın hakkı üçtür artık değişim zamanı gelmiştir'

“3 dönemdir belediye onlarda ama sizin tapu sorununuzu çözmediler”

Millet İttifakı Kocaeli Büyükşehir Belediyesi başkan adayı Dr. Serdar Kaman yine Millet İttifakı Gebze Belediyesi başkan adayı Av. Recep Dursun'un, Gebze'nin en büyük mahallesi Beylikbağı mitingine katılarak mahalle sakinlerine seslendi. Tapu sorununun olduğu Beylikbağında konuşan Dr. Kaman,“3 dönemdir belediye onlarda ama sizin tapu sorununuzu çözmediler, Allah'ın hakkı üçtür artık değişim zamanı geldi” diye belirtti.

“Sizi devamlı kandırdılar”

Beylikbağı tarihinde ilk defa Millet İttifakını oluşturan partilerden CHP'nin mitingi gerçekleştirildi. Oldukça yoğun bir katılımın görüldüğü mitingte bir konuşma yapan Kocaeli Büyükşehir adayı Dr. Serdar Kaman,"Allah'ın hakkı üçtür" artık değişim zamanı gelmiştir dedi. Dr. Kaman yaptığı konuşmada; “Sizlere her dönem söz verdiler, ama her dönemde sözlerinde durmadılar üç defadır sözünde durmayanlar bundan sonra hiç durmaz, sizi devamlı kandırdılar” diye kaydetti.

“Derhal çözüme kavuşturacağız”

Dr. Kaman daha sonra, Recep Dursun başkanımız yedi yıldır sizin ile birlikte bu sorun için var gücüyle çalışıyor ve göreve gelmesi halinde bu sorunu başkanımızla birlikte derhal çözüme ulaştıracağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat