Özdilek

Siyaset

Kamalak Bombaladı...

Saadet Partisi Genel başkanı Prof.Dr. Mustafa Kamalak, dün akşam Gebze Kapalı spor salonunda partisinin Gebze belediye başkan adayı Nurettin Çelik’in tanıtım programı öncesi bölge basını ile Holday ın Otelde bir araya geldi.

20 Ocak 2014 Saat: 15:04
Kamalak Bombaladı...
Kamalak Bombaladı...

Çelik, 30 Mart seçimlerinde bizi layık gördü.

Gebze’li Gazetecilerle bir araya gelen SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak’ın katıldığı toplantı öncesi bir konuşma yapan SP Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik çalışmaları hakkında bilgi verdi. Çelik “Gündüz başlayıp gece geç saatlere çalışıyoruz. Gebze’li olmamdan dolayı Gebze’yi çok iyi biliyorum 70 günlük süreçte Gebzeli vatandaşlarımızı dinleyip Gebzelilere hizmet edeceğimiz bir zaman dilimi olacak önümüzdeki süreçte Gebze ile ilgili çok şey konuşacağız.

Sıkıntıların çözümü alakalı herkes taşın altına elini koyacak. Gebze kazanacak. Bizim sloganımızda bu zaten. Sayın Genel Başkanımızın Gebze’de olması Gebze’nin önemli bir kent olduğunun göstergesi” diye konuştu.

SP Seçim Çalışmalarını Bütçe yardımı almadan yapıyor

SP Genel Başkanı Kamalak, hükümetin iç ve dış politikalarını eleştirdi. AK Parti, CHP ve MHP’nin 315 trilyon 715 milyar hazine yardımı aldığını ifade eden Kamalak, Saadet Partisi’nin tüm seçim çalışmalarını kendi imkanları ile yaptığını söyledi.

AKP,CHP VE MHP’li Belediyelere Rüşvet Sorgulaması

Bugün Türkiye’de 1522 AK Partili, CHP’li ve MHP’li belediye hakkında rüşvet ve yolsuzluk iddiasıyla dava açıldığını da hatırlatan Kamalak, 1522 belediyeden 644’ü AK Parti’den “Biz de RP ve FP döneminde binlerce belediyelerde göreve geldik, bir çok önemli bakanlıklar da bizim oldu ama hiç bir arkadaşımız rüşvet ve yolsuzlukla suçlanmadı” dedi.

Millet hırsıza soysuza mahkum değildir.

Bu toplum Temiz yönetimlere sahip olmalıdır. Temiz siyaset yakışır. Temiz toplum temiz siyaset istiyorsunuz gelin el ele verelim. Yerelde ve genelde el ele verelim. Mahalli yönetimler bizim işimizdir. Bir vizyon işidir. Bizim hiçbir belediye başkanımız hakkında ne ufak şaibe duydunuz mu? İsmimiz bir lekeye bulaşmadığı gibi halkla haşır neşir olduk. Kapılarımızı halkımıza açtık. Hizmet belediyeciliğine geçtik. Alt yapı sorunlarını çözdük. Halkımız iyi yaşasın diye ucuz fakat kaliteli konut projelerini hayata geçirdik. Halka tepeden değil onun emrinde olan bir anlayış içerisinde olduk. Önümüzdeki dönem kerim belediyecilik dönemime geçeceğiz.

Komşumuz kalmadı

Türkiye’ye baktığımızda bugün hepiniz kardeşlerimizsiniz. Türkiye iç ve dış politikada gırtlağına kadar yanlışa batmıştır. Komşularla sıfır problemli bir Türkiye olsun dedik ama şuan savaş halinde olmadığımız bir komşumuz kalmadı.

Suriye’de yaşananlar ortada

Türkiye küresel emperyalizmin esiri olduğunu söyleyen Kamalak, “1 Eylül 2004 tarihli resmi gazeteye bakın havalimanlarımız ve limanlarımız küresel emperyalizm süper güçlerin emrine amade oldu. İncirlik üssünden emperyalist kuvvetler Irak’ı bombaladı. 2 milyon Müslüman katledildi. Binlerce Müslüman kızımın ırzına geçildi. Libya işgalinde Türkiye kürsel emperyalizmin yanında oldu. Suriye’de yaşananlar ortada. Peki Türkiye ne kazandı?” diye konuştu.

Türkiye Akıllı Olsaydı Şimdi Ortadoğu’nun Lideriydi

Suriye’de yaşanan olaylar sonrası Esad ile bir görüşme yaptıklarını belirten Kamalak, “Biz dedik ki haçlılar buraya ayak bastırılmamalıdır. Müslümanlar kendi problemlerini kendileri çözmelidir. Bunu Esad’ın yüzüne de söyledik. Barış ilan etmesi gerektiğini belirttik. Ama Türkiye yazık ki küresel emperyalistten daha kötü bir yol izledi. Türkiye kritik bir noktaya geldiğinde tek başına yapayalnız kalmıştır. Eğer Türkiye akıllı olsaydı Ortadoğu’nun lideriydi şimdi piyon bile değil”

Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonu ama polis savcı suçlanıyor.

Biz SP olarak hiçbir partiye yatmadık. Bildiğimiz yolda ilerledik. Doğru bildiği yoldan sapan alçaktır. Sağa sola yalpa yapmadık. 44 yıllık sürecimizde yolumuz kesilmiştir ama zik zak yok.

Manevi kavramlarda bu milletin değeridir ancak milletimiz burada kaybediyor.

Toplantıya SP ilçe yönetimi katıldı

2014 Yerel seçimlerinde Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik’in Gebze kapalı spor salonunda gerçekleşecek olan aday tanıtım toplantısı öncesi Gebze bölge basını ile Holiday ın hotelde verilen öğlen yemeğinde bir araya gelen SP Genel Başkanı Prof. Dr. Mustafa Kamalak, ülke gündemine ve hükümet meselelerine değinerek önemli açıklamalarda bulundu. Toplantıya SP Genel Başkan yardımcısı Birol Aydın,Gebze Belediye Başkan Adayı Nurettin Çelik,SP Gebze ilçe Başkanı Engin Öztürk,SP Gebze ilçe Başkan yardımcısı Şaban Atalı, SP Gebze SKM Başkanı Süleyman Önver,SP ilçe yönetim kurulu üyeleri Çağatay Kepek, Fatih Köse ve SP Meclis üyesi Adayı Sultan Berber  katıldı.

 

YORUMLAR Üye Girişi

 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere 1 yorum yapılmıştır
Müslüman 21.01.2014 15:17
Tahsin sen bir bok yapamasın. Kapasite sorunun var.
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat