Özdilek

Siyaset

İzmit'in otobüsleri Gebze şehiriçinde ne arıyor?

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu'nun Ekim Ayı meclisinde söylediği "Biz zaten özelleştirmeyi gerçekleştirdik. Bu bir özelleştirmedir ama sizin haberiniz bile yok" sözlerinin gerçekleri yansıttığ

15 Ocak 2014 Saat: 14:27
İzmit'in otobüsleri Gebze şehiriçinde ne arıyor?
İzmit'in otobüsleri Gebze şehiriçinde ne arıyor?

İzmit kent merkezinde vatandaşa hizmet veren onlarca hattı kaldIrarak belediye otobüslerinin yerlerine halk otobüslerinin girmesini sağlayan ve bunun bir özelleştirme olduğunun altını çizen İbrahim Karaosmanoğlu'nun seçim yatırımı yaparak aynı araçlarla Gebze Halkı'na hizmet verene oylarını toplamayı hedeflediği iddia edildi.

İzmit'i haritadan sildiler.

Kent merkezinden Umutttepe, Sopalı, 60 Evler, Yenikent, Yahyakaptan, Gültepe, Serdar, Plajyolu gibi semtlere çok sayıda karşılıklı sefer yapan belediye otobüslerinin seferlerinin kaldırılması sonucu bu hatlara minibüsçüler kooperatifinin araçlara çitlayamazsin başlamış ve hatta 20 adet yani otobüsle olmayan hatları bile ellerine geçirerek yolcu taşımaları sağlanmıştı.

Peşkeşin başrolünde UKOME var

İzmit hattı belediye otobüslerini seferden çekerek Gebze merkeze yerleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı UKOME'nin bu oy kapma çalışmalarında ve peşkeş olaylarında başrolü oyuncağı ileri sürüldü. Gebze'yi bazı sürücüler KBB'nin otobüslerini şehiriçinde istemediklerini onlar yüzünden kayba uğradıklarını yinelerken, yapılan bu kaydırma işleminin sadece oy çalmaya yönelik bir hizmet olduğunu halkın bilmesini istediklerini de öğrenmiş olduk.

Haber:Aybey KAHRAMANLI

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat