Özdilek

Eğitim

İZAYDAŞ Akademi 9. mezunlarını verdi

İZAYDAŞ Akademi dokuzuncu döneminde, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Çevre Kulübü öğrencilerini ağırladı.

17 Kasım 2012 Saat: 22:14
İZAYDAŞ Akademi 9. mezunlarını verdi
İZAYDAŞ Akademi 9. mezunlarını verdi

Tecrübe ve birikimlerini bu kez sektöre yeni adım atacak olan üniversitelilerle paylaşan İZAYDAŞ, hayata geçirdiği İZAYDAŞ Akademi projesi ile eğitim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İZAYDAŞ Akademi dokuzuncu döneminde, Yıldız Teknik Üniversitesi’nin Çevre Kulübü öğrencilerini ağırladı.

 

ÇEVRE KULÜBÜ’NDEN 23 ÖĞRENCİ

Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Kulübü Başkanı Tuğçe Boztaş, Başkan Yardımcısı Sezin Hızlı ve Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencisi kulüp üyelerinden oluşan 23 kişilik grup, konusunda uzman şirket yöneticileri tarafından iki günlük teorik ve pratik eğitim gördü. Atık yönetiminin tüm aşamalarını öğrenme imkânı bulan dokuzuncu dönem İZAYDAŞ Akademi öğrencilerine katılım belgeleri verildi. Genel müdürlük toplantı salonunda gerçekleşen törene İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç, yöneticiler ve Akademi öğrencileri katıldı.

 

“DAHA FAZLA GAYRET GÖSTERMELİSİNİZ”

Sertifika töreni öncesi düşüncelerini paylaşan Genel Müdür Muhammet Saraç, İZAYDAŞ’ın tecrübe ve birikimlerinin İZAYDAŞ Akademi adı altında sektörde yer alacak aktörlerle paylaşılmasını önemsediklerini kaydetti. Öğrencilerin daha rekabetçi bir ortama hazırlandıklarını belirten Saraç, “Bizim gösterdiğimiz gayretin daha fazlasını göstermek zorundasınız. Bir takım ilave kazanımlar, beceriler ve sertifikalar elde etmek durumundasınız. Bu eğitim de umarım bu anlamda iş hayatınızda sizlere yol gösterici olacaktır” diye konuştu.

 

SARI MASA ÖDÜLLENDİRİLDİ

İZAYDAŞ Akademi katılımcıları da, eğitim programını yararlı bulduklarını, pratikte işe yarar bilgileri öğrenmiş olmaktan dolayı mutlu olduklarını ifade etti. Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Kulübü Başkan Yardımcısı Sezin Hızlı, “Özellikle 4. sınıftaki arkadaşlarımızın İZAYDAŞ’a gelip bu eğitimden yararlanmalarını tavsiye ediyorum” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından Akademi öğrencilerine katılım belgeleri verildi ve hatıra fotoğrafı çektirildi. Genel Müdür Muhammet Saraç, akademi boyunca gruplar halinde derslere en fazla katılım gösteren 5 ayrı masadan sarı masanın öğrencilerini ayrıca ödüllendirdi. 

 

HANGİ KONULAR ELE ALINDI?

İki tam gün süren eğitim programında; İZAYDAŞ genel tanıtımı, atık yönetimine giriş ve atık hiyerarşisi, çevre mevzuatı, TABS, atıkların sınıflandırılması, ambalajlama ve atık kabul kriterleri, atıkların taşınması, düzenli depolama saha yapım ve işletimi, tehlikeli atıkların geri kazanılması ve bertaraf yöntemleri dersleri işlendi. Akademi öğrencileri ayrıca şirket içinde teknik incelemelerde bulundu.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat