Özdilek

Siyaset

İYİ Partili kadınlardan Kandıra köylerine çıkarma

İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge saha çalışmalarına Kandıra’da devam etti.

20 Aralık 2021 Saat: 21:59
İYİ Partili kadınlardan Kandıra köylerine çıkarma
İYİ Partili kadınlardan Kandıra köylerine çıkarma

İYİ Partili kadınlardan Kandıra köylerine çıkarma

İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge saha çalışmalarına Kandıra’da devam etti. Dönge, Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal ve ilçe yöneticileri eşliğinde Teksen, Akçaova, Boğallar, Yağcılar köylerini ziyaret etti.

 

İYİ Parti Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge ve komisyon üyeleri bu hafta Kandıra’daydı. Saha çalışmalarını aralıksız sürdüren İYİ Parti Kocaeli İl Teşkilatı adına Kandıra’ya giden Pelin Dönge ve ekibine Kandıra İlçe Başkanı Yusuf Battal ve ilçe kadın politikaları komisyonu üyeleri eşlik etti. İYİ Partililer gün boyu Teksen, Akçaova, Boğallar, Yağcılar köylerini ziyaret etti.

Esnaf köyde de dert yandı

Akçaova’lı esnafları ziyaret eden Dönge “Esnafımızın hali şehirde de köyde de aynı. Ekonomi bitmiş. Nasılsınız diye sorduğumuz her esnaf, ‘Artık dükkanı açık tutma derdindeyiz ama o da zor görünüyor. Tarlaların çoğunu ekemedik. Ne fahiş fiyatlı tohumu, ne gübreyi alacak paramız yok. Hayvancılık da yem fiyatlarından ötürü bitti. Ayrıca Sungurlu barajı yapımı kazanılmış mahkemelere rağmen devam etmekte, tepemizde keskin bıçak gibi sallanıyor. İmar yasağımız hala devam ediyor. Ne yapacağız bilemiyoruz’ diyerek dert yandı. Köylülerimiz umutsuzca yaşamaya çalışıyor. Hem üreten hem tüketen köylümüz artık üretemediği gibi tüketecek geliri de tamamen kaybetmiş.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat