Özdilek

Siyaset

İYİ Parti Kandıra’da tam kadro

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şanbaz Yıldız ve ekibi önceki gün de Kandıra’daydı. İlçe pazarına giden İYİ Partililer ilçenin önde gelen iş insanlarını da ziyaret etti

4 Şubat 2022 Saat: 09:30
İYİ Parti Kandıra’da tam kadro
İYİ Parti Kandıra’da tam kadro

İYİ Parti Kandıra’da tam kadro

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Şanbaz Yıldız ve ekibi önceki gün de Kandıra’daydı. İlçe pazarına giden İYİ Partililer ilçenin önde gelen iş insanlarını da ziyaret etti.

 

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve il yöneticileri dün Kandıra’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.  İlçe başkanlığının saha programlarına katılan Yıldız ve beraberindekiler adeta gövde gösterisi yaptı. İYİ Parti’nin Kandıra programında il başkanı Şanbaz Yıldız’a Kandıra ilçe başkanı Yusuf Battal, kadın politikalarından sorumlu il başkan yardımcısı Pelin Dönge, il başkan yardımcıları; Yasemin Met, Buğra Yiğit Kılıç, Cenk Erbil, il yönetim kurulu üyesi Cahide Uslu ve çok sayıda İYİ Partili eşlik etti.

Çarşamba Pazarı’na gittiler

Yıldız ve beraberindekiler ilk olarak Kandıra Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Satılmış ve muhtarlarla bir araya geldi. Programın devamında geçmiş dönemlerde görev yapmış Kandıra belediye başkanları inşaat mühendisi Mustafa Öğren ve Evin Petrol sahibi Kenan Evin ile Avukat Erden Özdil’i iş yerlerinde ziyaret etti. İYİ Partililer daha sonra ilçe merkezindeki esnafları tek tek dolaştı. İYİ Parti Kocaeli Kadın Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge de Kandıra kadın politikalarından sorumlu ilçe başkan yardımcısı Filiz Kolay ve çok sayıda kadın üye ile pazar esnafını ziyaret etti.

Lütfü Türkkan katılım sağladı

İYİ Partililer ilçe saha programı sonrasında ilçe teşkilat binasında bir araya geldi. İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan’ın da katıldığı programda il başkanı Şanbaz Yıldız ve Kandıra ilçe başkanı Yusuf Battal, il ve ilçe yöneticileri olası erken seçim öncesinde ilçede gerçekleştirilecek olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu. Kandıra programı sonrasında İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız kısa bir açıklama yayınladı. Millet İttifakı olarak ilk seçimde iktidara geleceklerini ifade eden Yıldız partililerden yarın seçim olacakmış gibi çalışmalarını istedi.

Yıldız’dan seçim mesajı

Şanbaz Yıldız açıklamasında şu ifadeleri kullandı: “Türkiye’nin içinde bulunduğu durum ortada. Saray’daki şahıs her ne kadar ayak diretse de gitmekte olduğunu biliyor. Bizim İYİ Parti olarak görevimiz yarın seçim olacakmış gibi hazırda olmak. İlçelerimizde saha çalışmalarına aralıksız devam ediyoruz. Kandıra’da da hem merkezde hem de Çarşamba Pazarı’nda esnaflarımızı ziyaret ettik, vatandaşlarımızla hasbihal ettik. 12 ilçe teşkilatımızla, il teşkilatımızın kıymetli yöneticileri ile, 14 bin üyemiz ile Kocaeli’de seçimlere hazırlanıyor. İlk seçimde Millet İttifakı’nın, İYİ Parti’nin iktidar olabilmesi için çalışıyoruz. Bütün yol arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.”

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat