Özdilek

Spor

Gergin'den Florya'da Saraloğlu'na ziyaret

Keşanspor Kulübü Başkanı Nehir Gergin, Keşanspor’un 3.Ligdeki futbolcularına İrfan Saraoloğlu’nu İstanbul’da ziyaret etti.Erdoğan DEMİR/Keşan Postası (EDİRNE İGFA) Keşanspor’un 3.Lig kadrosunda yer alan 2.Lgi ve Süper Lig’de bi...

26 Kasım 2022 Saat: 16:05
Gergin'den Florya'da Saraloğlu'na ziyaret
Gergin'den Florya'da Saraloğlu'na ziyaret

Keşanspor Kulübü Başkanı Nehir Gergin, Keşanspor’un 3.Ligdeki futbolcularına İrfan Saraoloğlu’nu İstanbul’da ziyaret etti.

Erdoğan DEMİR/Keşan Postası (EDİRNE İGFA)
Keşanspor’un 3.Lig kadrosunda yer alan 2.Lgi ve Süper Lig’de birçok takımın antrenörlüğünü yapan ve Galatasaray Teknik Dirketörü Okan Buruk’un Yardımcı Antrenörlüğü görevini yapan İrfan Saraloğlu’nu Galatasaray’ın Florya Tesislerinde ziyaret eden Gergin, Saraloğlu’na Keşanspor’a verdiği emeklerden dolayı teşekkür ederek kendisine bir Keşanspor forması hediye etti.

Saraloğlu, ziyaret nedeniyle Gergin’e teşekkür ederek, “Keşanspor’da güzel günler geçirdik, Keşan’ı unutamıyorum ve o günkü futbolcu arkadaşlarımızla da hala görüşüyoruz.” Dedi.

Nehir Gergin de Saraloğlu’nun başarıları ile gurur duyduklarını belirterek kendisine görevinde başarılar diledi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat