Özdilek

Siyaset

Gençtürk,15 yıllık bu yağmanın sonu gelmeli

CHP Kocaeli Büyükşehir belediye başkan aday adayı Keramettin Gençtürk, yaptığı basın açıklamasıyla CHP'ye çağrıda bulunarak Artık 15 yıllık bu yağmanın sonu gelmeli, dedi.

25 Kasım 2018 Saat: 17:49
Gençtürk,15 yıllık bu yağmanın sonu gelmeli
Gençtürk,15 yıllık bu yağmanın sonu gelmeli

İşte, Keramettin Gençtürk'ün çağrısı  

Çok kötü bir 15 yıl geçirdik, çarpık kentleşmenin tırmandığı, kentin yağmalandığı uzun bir dönem. Bütün Büyükşehir Belediyelerinden daha borçlu bir belediye gördük.Kocaeli Büyükşehir Belediye’sinin bugünkü borcu, borç sıralamasında kendisini takip eden on dört büyükşehir belediyesinin borcunun toplamından fazladır. Üstelik bu borç oranında, borca karşılık olabilecek hiçbir yatırım yapılmamıştır. Bugün bile kentimizde kalıcı olan ne varsa 1989 Sosyal Demokrat Belediyeciliğinin eseridir.  Mevcut yönetim yeni ve kalıcı hiçbir şey yapmamıştır.

Artık bu kötü yönetimin sonu geldi.

Kazanacağız. Kazanmaya az kaldı!

Belediyeleri AKP yetersizliğinden, kenti hoyratça  yönetimden kurtaracağız. Kocaeli’yi halk adına yeniden kazanacağız.

1989 Sosyal Demokrat Belediyeciliğini tekrar getireceğiz!

Kazanmak için Cumhuriyet Halk Partisi’nin üzerine düşen bir göre vardır: Sosyal Demokrat Belediyenin en parlak zamanında olduğu gibi, parti üyeleriyle “Eğilim Yoklaması” yapmak ve başkan adaylarını bu kanaatle belirlemek. Böylece aday adayı sayısı artacak, üyelerimiz için seçenek doğacaktır.Eğilim yoklaması,  üyelerimize adayı ve Kocaeli’yi sahiplenme anlayışı getirecektir. Parti olarak partililer ve yurttaşlarımızın bu kararda etkili olmasına ihtiyacımız vardır. CHP’lileri ve Kocaelilileri bu kararda etkili olmaya çağırıyorum.

 

Artık 15 yıllık bu yağmanın sonu gelmeli. Değişim zamanı çünkü Kazanmaya az kaldı!

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat