Özdilek

Çevre

Eşmeli çocuklardan Çevreci Sahil Temizliği

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Eşme Ortaokulu işbirliğinde Eşme Ortaokulu öğrencileri Eşme Sahilinde çevre temizlik faaliyetinde bulundu.

22 Şubat 2014 Saat: 01:59
Eşmeli çocuklardan Çevreci Sahil Temizliği
Eşmeli çocuklardan Çevreci Sahil Temizliği

Eşme Ortaokulu idaresi Kartepe Belediyesi ile iş birliğinde öğrencilerine çevre bilinci aşılamak adına bir çalışma yaptı. Eşme Ortaokulu’nun 8 şubesinden 150 öğrencinin katılımı ile Eşme Sahilinde yapılan çevre temizliği çalışmasında Eşmeli minikler mıntıka temizliği yaptı.

 

Kartepe Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü desteğinde çocuklarla gerçekleştirdikleri çevre temizlik çalışması ile Sapanca Gölü’nde meydana gelen su çekilmesi sonrası ortaya çıkan kirliliğin önüne de geçmeyi hedeflediklerini belirten Eşme Ortaokulu Müdürü Hüseyin Balta, “Eşme Sahilimizde bir çevre temizlik faaliyeti yapıyoruz. Gölümüz maalesef epey bir çekildi. Meydana çıkan pislikleri öğrencilerimizle beraber temizleyelim dedik. İnşallah gölümüz yeniden dolar ve eski günlere geri döneriz. Dedi.

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat