Özdilek

Spor

Ercan Dalkılıç, yıkmaya değil yapmaya geliyorum

Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı ve Dilovası Kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç gençlerle buluştu.

18 Mart 2019 Saat: 15:05
Ercan Dalkılıç, yıkmaya değil yapmaya geliyorum
Ercan Dalkılıç, yıkmaya değil yapmaya geliyorum

Ercan Dalkılıç, yıkmaya değil yapmaya geliyorum

 

 Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı ve Dilovası Kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç gençlerle buluştu.

Haber detayı

 Gençlerin ercan abisi

Saadet Partisi Dilovası Belediye Başkan Adayı ve Dilovası Kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç dev Bayrağımız eşliğinde yapılan yürüyüş sonrasında gençlere seslendi. “Ben gençlerin Başkan’ı değil Abisiyim ve bu şehri genç kardeşlerim ile birlikte yöneteceğim. Geleceğimiz ve yarınlarımız sizlersiniz bu şehrin gerçek sahipleri sizlersiniz.” Dedi.

 

Gençlik ve kardeşlik yürüyüşü

Binlerce gencin yüz metre uzunluğundaki devasa Bayrağımız ile yapış oldukları yürüyüş Dilovası’nda yaşayan her kesimin gönlüne taht kurdu. Dilovası Kurucu Belediye Başkanı Ercan Dalkılıç’a destek vermek amacı ile düzenlenen "Gençlik ve Kardeşlik Yürüyüşü” programına binlerce genç katılarak DALKILIÇ’a desteklerini sundular. Alanı dolduran vatandaşlar, ellerindeki Türk bayrakları ile metrelerce uzunlukta yürüşlerini gerçekleştirdi.

Dilovası’nı kirletenler Dilovası gençliğini işe almıyorlar

Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Saadet Partisi Dilovası Gençlik Kolları’nın organize ettiği ‘Gençsen Geleceksin’ programında gençlerle buluştu.Ercan Dalkılıç’ın buluşması mitinge dönüştü. Dilovası gençliği ‘Dik dur Eğilme, Dilovası Seninle’ sloganlarıyla alanı inletti.

Dalkılıç yaptığı konuşmada,

Ercan Dalkılıç, yıkmaya değil yapmaya geliyorum

 

“Dilovası gençliği artık her şeyi görüyor. Bugün gençlik buradaysa kendi geleceği için buradadır. Biz şunu söylüyoruz; Dilovası’nda 5 tane organize sanayi kurulmuştur. Kurulan organize sanayide Dilovası’nın gençliği yoktur. Dilovası gençliği iş başvurusu yapmaya gittiğinde Dilovası’nda oturuyorum diyen gençliği işe almıyorlar. Dilovası’nı onlar kirletiyorsa bedelini ödeyecekler. Şu an kaybettiklerini çok iyi biliyorlar. Dilovası niye oy verdi onlara. İktidar partisi diye oy verdi. Peki ne oldu. 10 yıl içerisinde Dilovası’na ne yaptılar. Bir çivi bile çakmadılar.'' dedi.

            DALKILIÇ konuşmasının devamında; Sağda solda dedikodu yapıyorlar ben Belediye Başkanı olursam birilerinin ekmeğini elinden alıp dükkanlarını yıkacakmışım. Külliyen yalan ben yıkmaya değil yapmaya geldim dün Dilovası Belediye Başkanı iken partili bana deste veren vermeyen herkese yardımcı olduğum gibi bugünde elimden geleni yapacağım. Yıkmak, tehdit etmek sizin işiniz biz ötekileştirmeyecek birleştireceğiz Dilovası bizim evimiz. Şeklinde konuştu.

Dilovası’nı bölmedik sevgide birlik olduk

Dilovası’nda yaşayan Laz, Çerkez, Kürt, Türk, Manav herkes birlik beraberlik ve kardeşlik içinde yaşar. Biz dün olduğu gibi bugünde aynı kardeşlik bağları ile yola çıktık Dilovası’nı bölmedik ve Sevgide Birlik Olduk kimse bizi bölemeyecek.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat