Özdilek

Eğitim

Erasmus+ Başvuru Süreci bilgilendirme toplantısı yapıldı

Üniversitede öğrenim gören öğrencilere yönelik "Erasmus+ Başvuru Süreci Bilgilendirme Toplantısı" Prof. Dr. Baki Komsuoğlu Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi.

27 Aralık 2016 Saat: 11:13
Erasmus+ Başvuru Süreci bilgilendirme toplantısı yapıldı
Erasmus+ Başvuru Süreci bilgilendirme toplantısı yapıldı

Kocaeli Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Birimi tarafından düzenlenen toplantıda yükseköğretim öğrencilerinin Avrupa Birliği ülkelerinde eğitim almalarına veya staj yapabilmelerine olanak sağlayabilecek olan uluslararası değişim programı Erasmus+ hakkında bilgilendirme yapıldı. Toplantıda Okt. Tuba Alkanat Akman 'Erasmus+ Başvuru Koşulları’, Uzman Hande Uyanık 'Erasmus+ Staj Hareketliliği' ile ilgili bilgiler verdi. Erasmus programı ile daha önce yurtdışında eğitim alan yükseklisans öğrencisi Zehra Çoban tecrübelerini paylaştı. ESN (Erasmus Student Network) Öğrenci Temsilcisi Burak Güzel, ESN ile bilgiler vererek, ESN’nin çalışmalarından bahsetti. Erasmus+ Değişim Programı'ndan kimlerin faydalanabileceği, başvuruların nasıl ve ne zaman yapılması gerektiği ile ilgili bilgilerin aktarıldığı toplantıda, daha önce değişim programı ile yurt dışına gitmiş olan öğrenciler deneyimlerini aktararak, merak edilen soruları yanıtladı.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat