Siyaset

DİLOVASI CHP’Lİ KADINLAR KAVHALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Dilovası Cumhuriyet Halk Partisi çalışmalarına olağan hızla devam diyor. CHP Dilovası kadın kolları Dilovası CHP İlçe irtibat bürosunda bir araya gelerek kahvaltılı bir toplantı gerçekleştirdiler. Toplantıya Dilovası CHP belediye Baş

4 Ocak 2014 Saat: 09:14
DİLOVASI CHP’Lİ KADINLAR KAVHALTIDA BİR ARAYA GELDİ
DİLOVASI CHP’Lİ KADINLAR KAVHALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Dilovası Cumhuriyet Halk Partisi Kadın kolları Başkanlığına kısa bir süre önce atanan ve atandığı günden bu yana çalışmalarına olağan hızıyla sürdüren Sebahat Belek ve yönetimi İlçe irtibat bürosunda toplanarak gündemi değerlendirdiler. Kahvaltılı geçen toplantıya Demokrat Parti eski Kadın kolları Başkanı Av. Tuba Gökşenli ve Has Parti eski Kadın Kolları Başkanı Reyhan Adıgüzel’de katıldı. Kahvaltı sonrası Dilovası CHP Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç’ta toplantıya katılarak gündemi değerlendirdi ve kadın kolları ile çalışma programı üzerinde değerlendirmeler yapıldı. Daha sonra gündem konuşmaları yapıldı ilk sözü Kadın kolları Başkanı Sebahat Belek yaptı.

“EV EV DOLAŞIYORUZ”

Dilovası CHP Kadın kolları Başkanı Sebahat belek çalışmalar hakkında bilgi vererek tüm kadınlardan azim ve daha fazla gayret göstermelerini istedi. Başkan Belek “İlçemizde kadınların siyasette çok cılız seslerinin çıktığını biliyoruz, ama CHP Kadın kolları bu tabuları yıkacak ve kadınların İlçemizde neleri başaracağını hep beraber göreceğiz. Kadın Kollarımız bu işi çok iyi bilen ve tecrübeli insanlardan oluşmuş durumda. Belediye Başkan adayımız Ercan Dalkılıç, bizler ile sürekli istişare halinde, biz kendisinde ki kararlılığı ve inancı görüyoruz ve ev ev çalışarak özellikle hem cinslerimizin sıkıntılarını dinleyerek çözümlerimizi sunuyoruz. 30 Mart Sabahına kadar canla başla çalışıp Dilovası’nı hak eden gerçek lideri ile buluşturacağız” dedi. Son olarak kısa bir konuşmada Başkan adayı Ercan Dalkılıç yaptı.

 

“HERKESE TEŞEKKÜR ETTİ”

İlçe Gençlik kolları Başkanı Murat Can ile toplantıya katılan Ercan Dalkılıç tüm çalışma arkadaşlarına başarılı çalışmalarından ötürü teşekkür etti. Dalkılıç “Öncelikle Dilovası CHP İlçe teşkilatı olarak gece gündüz demeden çalışan; Kadı kollarımız, Gençlik kollarımız, Yönetim kurulumuz ve Üst Kurul diye tabir ettiğimiz Partimizin ihtiyar heyeti ve danışmanlarıma gösterdikleri çaba ve gayretten ötürü her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Kadın kollarına her zaman itimadım tam kendileri çok fedakar bir şekilde çalışıyorlar. Kadınlarımızın sıkıntılarını çok iyi biliyoruz. İlçemizde kadın faaliyetleri ve bu konuda sosyal yaşam alanları olarak ta çok kısıtlı bir bölge de yaşanıyor. Kadınlara yönelik çok ciddi projelerimiz var hepsi bitti ve taslak aşamasında son şekilleri veriliyor. En kısa zamanda bir basın toplantısı ile projelerimizi kamuoyuna duyuracağız. Hiçbir şey sizi çalışmalarınızda alı koymasın sizin çalışmalarınız bizim için çok önemli her birinize güvenim tam. Allah hepimizin yardımcısı olsun” diyerek kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra Kadın kolları mahalle kadın kolları başkları ile bir araya gelerek mahalle çalışmaları hakkında konuştular.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat