Siyaset

Dilovalı Hanımlardan Toltar’a tam destek

Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, ilçedeki kadınlar ile bir araya geldi

28 Ocak 2014 Saat: 22:12
Dilovalı Hanımlardan Toltar’a tam destek
Dilovalı Hanımlardan Toltar’a tam destek

Düzenlenen programa Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar, Ak Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut ve Dilovalı kadınlar katıldı.

Programda konuşan Ak Parti Dilovası İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülay Artut,”Biz bir ve beraberiz. 2009-2014 yılları arasında yapılan yatırımlar ile ilçemiz çağ atladı ve bu hizmetlerin devamı ve Ak Partimizin bayrağının daha yükseklerde dalgalanmaya devam etmesi için Belediye Başkan Adayımız Ali Toltar’ın yanındayız” dedi.

 

HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ

Programına katılan misafirleri ile tek tek selamlaşan Ak Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar yaptığı konuşmada yola çıkmanın nasip kısmet işi olduğunu belirtti Toltar” Dilovası 2009-2014 yılları arasında aldığı yatırımı hiçbir zaman almadı. Biz hizmetlerin devamı için ve her geçen gün güzelleşen bir Dilovası için hep birlikte çalışacağız.

 

BÜYÜK VE GÜÇLÜ BİR AİLEYİZ

Seçimin sermayesi insandır diyerek sözlerine devam eden Toltar, Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. Önümüzdeki seçim Ali Toltar’ın seçimi değil hepimizin seçimi. Bizler gecemizi gündüzümüze katıp el emeğimiz göz nurumuzu ortaya çıkaracağız ve 30 Mart daki seçimleri birlik ve beraberlik içinde el ele kol kola alnımızın akı ile kazanacağız” dedi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat