Siyaset

DALKILIÇ VE TARAHAN, DİLOVASI ESNAFINI GEZDİ

Kocaeli Büyükşehir belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan ve Dilovası CHP Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Dilovası esnafını gezdiler. Büyük bir kalabalık ile esnaf gezisi yapan Dalkılıç ve Tarhan’a ilgi oldukça yoğundu.

25 Ocak 2014 Saat: 17:57
DALKILIÇ VE TARAHAN, DİLOVASI ESNAFINI GEZDİ
DALKILIÇ VE TARAHAN, DİLOVASI ESNAFINI GEZDİ

Dilovası’nda esnaf gezisi gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Dilovası’nda seçimleri kazanmasına olası gözle bakılan Ercan Dalkılıç’a ilgi oldukça fazlaydı. Dilovası kurucu Belediye başkanı Ercan Dalkılıç esnaf gezisi öncesi yoğun bir kalabalık ile Dilovası Merkez Camisinde kıldıkları Cuma namazı sonrası, Dilovası Batı girişine geçerek burada Tahsin Tarhan’ı karşıladılar. Daha sonra her bir esnafa tek tek giren Dalkılıç ve kurmayları Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan’ı tanıttılar.

 

ESNAF DERT YANDI

 

Dilovası esnafı Başkan Adayı Dalkılıç ve Büyükşehir Belediye başkan adayı Tarhan’ı karşılarında görmenin mutluluğunu yaşadıklarını söylediler ve adaylara dert yandılar. Özellikle Ercan Dalkılıç’ın Belediye Başkanlığını bıraktığı günden bu yana Dilovası’nın her geçen gün geriye gittiğini ve göç alan bir bölgeden göç veren bir bölge olmaya başladıklarını söylediler. Dilovası’nın Ercan Dalkılıç gibi bir lidere ihtiyaç olduğunu dile getiren esnaflar, Binlerce sanayi kuruluşunun olduğu Dilovası’nda esnaflara olan diyaloglarının çok zayıf olduklarını ve alış verişlerin Dilovası dışında gerçekleştirdiğini anlatarak dert yandılar.

 

ERCAN DALKILIÇ’A 2014 HAYIRLI OLSUN

 

Karşılaştığı ilgi karşısında çok mutlu olan Kocaeli Büyükşehir belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, yaptığı kısa açıklamada; “Dilovası’nda halk kararını çoktan vermiş burada Ercan Dalkılıç ismi her şeyin önünde gerçekten halk kendisini çok seviyor. Ben bu kadar ilgi olacağını tahmin etmemiştim ama 2014 şimdiden partimize ve Ercan Dalkılıç’a hayırlı olsun” dedi. Kısa bir açıklamada Dilovası’nın her karışında izi olan Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, Büyük Şehir belediye Başkan adayı Tahsin Tarhan’a teşekkür ederek, kendisine Dilovası’nda büyük bir oy çıkacağını söyledi. Dilovası halkına Tahsin Tarhan’ın yabancı olmadığını söyledi ve başarılar diledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat