Özdilek

Spor

Çorum hazırlıkları sürüyor

Hafta sonunda İsmetpaşa Stadı’nda oynanacak 27.hafta mücadelesinde Çorum Belediyespor’u konuk edecek olan Kocaelispor, bu maçın hazırlıklarını sürdürdü

13 Mart 2018 Saat: 22:33
Çorum hazırlıkları sürüyor
Çorum hazırlıkları sürüyor

Geçen hafta sonunda deplasmanda Payas Belediyespor mağlubiyetinin ardından şehre dönen ve 1 günlük izin yapan Kocaelispor, hafta sonu oynayacağı Çorum Belediyespor müsabakasının hazırlıklarına 17 Ağustos Stadı’nda gerçekleştirdiği antrenman ile başladı. Ortalamaların üzerinde bir sıcaklıkta gerçekleştirilen antrenmanda izinli kaleciler Can Emre Yücel ve Yusuf Şenlik dışında tüm oyuncular katıldı.

hafif bir çalışma

Haftanın ilk antrenmanı serbest düz koşu ile başlayan Kocaelispor, Payas Belediyespor maçında ilk 11’de yer alan oyuncular 10 dakikalık koşunun yanı sıra yaklaşık yarım saat rejenerasyon çalışması yaptı ve ardından antrenmanı tamamlayarak soyunma odasının yolunu tuttu. Diğer oyuncular ile kalecilerden ayrı yarı sahada kısa pas çalışması yaptı ve son olarak mini çift kale ile günün tamamladı.

Program şekillendi

Pazar günü oynanacak müsabakasının hazırlıklarını Cumartesi gününe kadar sürdürecek olan Kocaelispor  haftalık programda netlik kazandı. Buna göre; antrenman bugün ve Perşembe günü saat 11.30’da, Cuma günü 11.00’de ve cumartesi günü yine saat 11.30’da 17 Ağustos Stadı’nda gerçekleştirilecek. Temsilcimiz cumartesi günkü antrenmanın ardından Imperial Park’ta kampa girecek.

Etiketler: Kocaelispor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat