Özdilek

Spor

Cizrespor hazırlıkları başladı

Geçen hafta deplasmanda Elaziz Belediyespor’a 3-2 mağlup olan Kocaelispor, dün 17 Ağustos Stadında cumartesi günü oynayacağı Cizrespor maçının hazırlıklarına tam kadro başladı

27 Mart 2018 Saat: 23:02
Cizrespor hazırlıkları başladı
Cizrespor hazırlıkları başladı

Son beş haftada bir galibiyet yüzü gören ve üç maçtır kazanamayan Kocaelispor, geçen hafta iki kez galip duruma düştüğü Elaziz Belediyespor deplasmanında da puansız döndü. Play-off umutlarını gelecek seneye bırakan yeşil siyahlılar kalan 6 maçı kazanmak istiyor. Dün haftanın ilk antrenmanını 17 Ağustos Stadı’nda hafi bir tempolu çalışmalar ile geçiren yeşil siyahlılar, oldukça moralsiz görüntü sergiledi. Teknik patron Galip Gündoğdu nezaretinde yapılan çalışmalar bir saat sürdü.

Futbolcuları uyardı

Play-off umudunu yitiren Kocaelispor, gözünü ligde kalan 6 maça çevirdi. Cumartesi günü İsmetpaşa Stadı’nda oynayacağı Cizrespor maçının provalarına bir gün aradan sonra başlayan yeşil siyahlı temsilcimiz oldukça moralsiz görüntü. Dün yapılan antrenmanda açma germe çalışmaları ile başlayan yeşil siyahlı futbolcular topla serbest çalışma ve Elaziz maçında yenilen hatalı gollerin provasını yaptı. Teknik direktör Galip Gündoğdu haftanın ilk çalışmalarında futbolcuları bol bol uyardı. Antrenmanın son kısmında ise teknik ve taktik çalışmaları ile hazırlıklarını tamamladı.

 

Çalışmalar devam edecek

Takımdan ayrı olarak çalışmalarını yapan Kaleciler oldukça hırslı bir çalışma örneği gösterdi. Bu hafta sonunda İsmetpaşa Stadı’nda Cizrespor’u konuk edecek olan Kocaelispor bu maçın hazırlıklarını dün yaptığı çalışmalar ile başladı. Lig’de kalan 6 maçını kazanıp, sezonu iyi kapatmak isteyen yeşil siyahlı temsilcimiz, bugün yine antrenmanlarına devam edecek. Bugün ve yarın 17 Ağustos Stadı’nda yapacağı hazırlıklar ile zorlu rakibi Cizrespor mücadelesine iyi hazırlanmak isteyen Kocaelispor, Cuma günü yapacağı teknik ve taktik antrenmanı sonrasında maçın kampına girecek. Kocaelispor’da tek parola galibiyet olacak.

Etiketler: Kocaelispor,

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat