Siyaset

CHP'li meclis üyesi AKP'ye katıldı

CHP Dilovası Belediye Meclis üyesi Abdul Cabbar Tuza önceki gün geniş bir katılımla AKP saflarına katıldı. Tuza, Dilovası'nda bulunan yaklaşık 700 kişiyle Ali Toltar'a destek vereceğini açıkladı.

7 Şubat 2014 Saat: 22:52
CHP'li meclis üyesi AKP'ye katıldı
CHP'li meclis üyesi AKP'ye katıldı

AKP Dilovası Belediye Başkan adayı Ali Toltar seçim çalışmalarını aralıksız sürdürürken partiye olan ilgide her geçen gün artıyor. Hemen hemen her gün yeni katılımların olduğu AKP'ye son katılan CHP'li Dilovası Belediyesi Meclis üyesi Abdul Cabbar Tuza ve ailesi oldu.

 

700 KİŞİYLE AK PARTİ'YE KATILDI

Dilovası'nda yaklaşık 700 kişilik geniş bir aileye sahip olan Nezoi aşireti ile birlikte AKP'ye katılan Abdul Cabbar Tuza, "Bundan sonra siyasi hayatımı AKP'de devam edip, Dilovası Belediye Başkan Adayı Ali Toltar'a destek vereceğiz. AKP'ye katılmadan önce ailem ve dostlarım ile uzun süre istişare ettik. Ve bu kararı aldık. Bugün burada da ailem ve dostlarım  beni yalnız bırakmayarak benimle birlikte AKP'ye destek vereceklerini belirtmek istiyorum. İnşallah 31 Mart sabahı Dilovası'nda güzel bir bayrak değişimi ile Ali Toltar arkadaşımız hizmet yoluna devam edecektir."dedi.

 

BİR DESTEKTE ETMANEKE AİLESİNDEN

Ayrıca önceki akşam Dilovası'nda geniş bir kitleye sahip olan Etmaneke aşireti de bir araya gelerek yerel seçimlerde AKP Dilovası Belediye Başkan adayı Ali Toltar'a destek verecekleri belirtildi. Yaklaşık 500 kişi ile Orhangazi Semt Konağında bir araya gelen Etmaneke aşireti önde gelenleri ve üyeleri burada yaptıkları istişare sonrası AKP Dilovası Belediye Başkan adayı Ali Toltar ile bir araya gelerek toplantı yaptılar. Toltar ile bir araya gelen Etmaneke Toltar'a aldıkları destek kararını bildirirken, Toltar, aldıkları kararın kendilerini mutlu ettiğini ve güç verdikleri için Etmaneke aşireti üyelerine teşekkür etti.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat