Özdilek

Siyaset

CHP’li Biber, Yusufeli’nde inceleme yaptı

CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Yusufeli’nde esnaf ziyareti yaparak, bölgedeki yeni yerleşim yerinde incelemelerde bulundu. ARTVİN (İGFA) - CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber ve CHP Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Orhan Atan, Yus

28 Haziran 2021 Saat: 10:05
CHP’li Biber, Yusufeli’nde inceleme yaptı
CHP’li Biber, Yusufeli’nde inceleme yaptı

CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber, Yusufeli’nde esnaf ziyareti yaparak, bölgedeki yeni yerleşim yerinde incelemelerde bulundu.

ARTVİN (İGFA) - CHP Artvin İl Başkanı Ahmet Biber ve CHP Örgütlerden Sorumlu Başkan Yardımcısı Orhan Atan, Yusufeli İlçe Başkanlığı’nda toplantı düzenledi. Gündeme dair konuların ve parti içi çalışmaların ele alındığı toplantının ardından Başkan Biber ve beraberindeki heyet Yusufeli esnafını gezerek, Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nı ziyaret etti.
Esnafın yaşadığı problemleri dinleyen CHP’li Biber daha sonra ilçenin yeni yerleşim alanına giderek yetkililerden bilgi alıp bölgedeki çalışmayı inceledi.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat