Siyaset

CHP Dilovası’nda SKM kuruldu

CHP Dilovası İlçe Başkanı İsmail Kaya ve Belediye Başkan adayı Ercan Dalkılıç’ın beraber oluşturdukları Seçim Koordinasyon Merkezi düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı

2 Şubat 2014 Saat: 17:51
CHP Dilovası’nda SKM kuruldu
CHP Dilovası’nda SKM kuruldu

CHP Dilovası İlçe Örgütü’nde Seçim Koordinasyon Merkezi Başkanı ve yönetimi atandı. CHP Dilovası Belediye Başkan Adayı Ercan Dalkılıç, geçtiğimiz günlerde Yıldırım Düğün Salonu’nda partinin tüm yöneticilerini toplayarak SKM yönetimini kurmak için yetki almıştı. Bu konu için kolları sıvayan Dalkılıç, Dilovası siyasetinde tecrübeli olan yönetici ve buna ek olarak genç bir ekip ile harmanlayıp yaptığı yönetimin başına da Dilovası’nın tecrübeli siyasetçilerinden Hacı Vahyettin İnalkaç’ı atadı.

SKM YÖNETİMİ

Dinamik ve tecrübeli bir ekip kuran Dalkılıç’ın SKM yönetiminde şu isimler yer alıyor:

SKM Başkanı; Vahyettin İnalkaç, Başkan Yardımcıları; Murat Belek, Orhan Şık ve Ali Akagündüz, Teşkilatlanma Sorumluları; Turan Çakan ve İkramettin Durmuş, Seçim İşleri Sorumlusu; Kasım Salihoğlu, Serkan Ongül ve Cemal Telli, Sekreter; Samet Elden, Hukuk İşleri Sorumlusu, Av. Emin Gökşenli, Mali İşler Sorumlusu; Mehmet Polat, Ömer Almamış ve M. Şirin Polat, Organizasyon ve Bürolar Sorumlusu; İsmail Demir, Hayati Sözen ve Yüksel Dalgalı, Köy Sorumluları; Sadi Durak ve Yılmaz Biber, Basın Yayın ve Arge Sorumlusu; Mustafa Öner, Kadın Koordinasyon Sorumluları; Av. Tuba Gökşenli ve Gülay Ağbulak.

PARTİNİN AĞABEYİ

SKM yönetimi İlk toplantısını İlçe İrtibat Bürosu’nda gerçekleştirdi. Hızlı bir şekilde işleyişe dahil olan SKM yönetimi ilk toplantıda çalışmalarına başladı. SKM Başkanı Hacı Vahyettin İnalkaç, yönetimi ile birlikte kısa bir açıklama yaparak seçimleri kazanmak için her türlü gayreti göstereceğini söyledi. 2 dönem İl genel meclis üyeliği ve bir dönem belediye meclis üyeliği yapan, Dilovası siyasetinde önemli yerlerde görev alan İnalkaç, partinin ağabeylerinden olarak lanse edilerek, Dalkılıç’ın yıllardır siyasi ekibinde yer alan bir isim olduğu belirtildi. 

 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat