Özdilek

Siyaset

''Çalanın imanı olmaz''

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, kendi bölgesi Gebze’de gövde gösterisi yaptı

8 Şubat 2014 Saat: 17:51
''Çalanın imanı olmaz''
''Çalanın imanı olmaz''

 Büyük bir şova dönüşen etkinlikte sanatçı Mustafa Küçük de sahne aldı. CHP PM üyesi Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş de “Çalanın imanı olmaz” diyerek eleştirinin dozunu bir hayli artırdı.

CHP, GEBZE’YE GİRDİ

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, PM üyesi Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş, Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, CHP Gebze İlçe Başkanı Sedat Tatar, CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz ve İl Başkan Yardımcısı Müzeyyen Topçu Tan Gebze’de Ulus Mahallesi, Beylikbağı, Mimar Sinan ve Yavuz Selim Mahalleleri sakinleriyle bir araya geldi. Mutlu Düğün Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe yaklaşık 3 bin kişi katıldı. Etkinlikte konuşmaların ardından sanatçı Mustafa Küçük sahne aldı. Yoğun bir ilginin olduğu sanatçı Mustafa Küçük’le şarkılar birlikte söylendi, halaylar çekildi.

OY ALAMIYORUZ

Etkinlikte ilk olarak PM üyesi Kocaeli Milletvekili Prof. Dr. Hurşit Güneş konuştu. “Gebze’nin güzel insanları merhaba” diyerek konuşmasına başlayan Güneş, “Beylikbağı’na ne benim ne CHP’nin ilk gelişi. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu da geldi hem de birçok kez. Beylikbağı, Kocaeli’nin en sorunlu yeri. Biz çok ağırlık veriyoruz ama az oy alıyoruz. Biz de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayını Beylikbağı’ndan yapalım bakalım ne olacak diyerek sizlerden içinizden biri olan Tahsin Tarhan’ı aday gösterdik” dedi.

ÇOK AĞIR SÖZLER

AKP hükümetine gönderme yapan Güneş, “Sizin yanlış yaptıklarınızı biz düzelteceğiz. Biz alnı ak, başı dik bir siyasi partiyiz. Yeni değiliz. Birçok parti kuruldu, şimdi yoklar. Ama Cumhuriyet Halk Partisi hala ayakta. İman meselelerine girmiyorum. Çünkü çalanın imanı olmaz. Dürüstlük, hak ve doğru için sizlerden destek istiyorum “ diyerek sözlerini tamamladı.

EŞİ İLE SAHNEDE

Güneş’in ardından söz alan CHP Gebze Belediye Başkan Adayı Yakup Yılmaz sahneye eşi Aysel Hanım’la birlikte çıktı. Kadınların desteğinin çok önemli olduğuna vurgu yaptı. İmar adaletsizliğine son vereceğim, 2 B sorununu çözeceğiz diyen Yılmaz, “ Kat artışı yapılacaksa Beylikbağı’nın genelinde olacak, Gebze’nin genelinde olacak. Kişiye özel yapılmayacak. Kimsenin evi yıkılmayacak. Yıkmaya gelen olursa sizlerle beraber kepçenin önüne yatmayan namerttir dedi. Onlara 2 ay müsaade edin mülkiyet sorununu toplansınlar çözsünler, çözmezlerse 30 Mart’ta siz çözün “ diye konuştu.

SİZE ŞANS DOĞDU

Yılmaz’ın ardından konuşan CHP Kocaeli Milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, “Ben, TBMM’de olduğum zamandan beri, Gebze’nin meclis’te en çok konuşulan dönemi oldu. Kürsüden Gebze’de üniversite olmalı dedik, Gebze il olmalı dedik. Yıllardır Kocaeli bizi ihmal ediyor dedik. Şimdi size bir şans doğdu. İşte Gebze’nin çocuğu içinizden biri. Sizleri yine ihmal etmelerini istemiyorsanız, hizmet almak istiyorsanız Tahsin Tarhan’a sahip çıkın “ dedi.

KİTABINI YAZDIK GELİYORUZ  

Büyük bir coşku ve alkışlarla kürsüye çıkan CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tahsin Tarhan, “CHP elinden geleni yaptı. İçinizden birinin, sorunlarınızı iyi bilen birini karşınıza belediye başkan adayı olarak çıkardı” dedi. “2B’yi de, orman arazilerini de iyi biliyorum” diyen Tarhan, “Beylikbağı’nın yapılanmasında sosyal demokratlar iktidardaydı. Sosyal demokratlar gitti sorunlar başladı. Şimdi biz geri geliyoruz. En büyük yatırımı bu bölge alacak. Sorunların hepsini biliyoruz. Kitabını yazdık, çözmeye geliyoruz” diyerek hemşerilerinden destek istedi. 

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat