Özdilek

Kültür/Sanat

Çağın Göz Özdilek’te Sergi Açtı

Kocaeli ilimizde bulunan en büyük göz hastanelerinden biri olan Çağın Göz Hastanesi bu yıl ikincisini düzenlediği fotoğraf yarışması sergisini Kartepe de bulunan Özdilek Alışveriş Merkezinde Pazartesi günü açtı.

26 Kasım 2013 Saat: 14:14
Çağın Göz Özdilek’te Sergi Açtı
Çağın Göz Özdilek’te Sergi Açtı

Çağın göz hastanesi ilk olarak 2012 yılında GÖZÜN ALABİLDİĞİNE-YEŞİL temalı başlattığı fotoğraf yarışmasının bu yıl ki teması GÖZÜN ALABİLDİĞİNE-MAVİ konulu fotoğraf yarışmaları ile bakıp göremediklerimizi fotoğraf sanatının ve fotoğrafçıların yorumları ile toplumda paylaşmak ve görme organımızın sağlığına dikkat etmemiz gerektiğini, görme bozukluklarının neden olduğu olumsuzluklara dikkat çekerek bilinçlenmemizi sağlamak amacıyla fotoğraf sanatına ve fotoğrafçılara destek vermeyi amaçlıyor. Gözün alabildiğine mavi konulu fotoğraf yarışmasında 2295 eser değerlendirmeye alınmış olup, yapılan değerlendirme sonunda 6 eser ödülle, 44 eser sergilenmeye layık görülmüştür.

YORUMLAR Üye Girişi

Bu Habere Yorum Yapılmadı. İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz? 
Lütfen Resimdeki kodu yazınız
 

Kocaeli Haberci Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız
DepolamaTaşıma iletme sistemiMerdiven Tırmanma CihazıEngelli merdiven tırmanıcıUluslararası evden eve nakliyatAdaklıklazer epilasyonAnkara evden eve nakliyat